CHP’nin Şehzadeler Adayı Gülşah Durbay, seçim çalışmaları kapsamında ilçeyi adım adım gezmeye devam ediyor. Ev ziyaretlerine de önem veren Durbay, kadınların sorunlarını dinliyor. ‘Her mahalleye kreş’ projesiyle çocukların iyi eğitim alacağını ifade eden Durbay, annelerin ise sosyal hayata, iş hayatına katılacağı vurguladı. 

Sağduyu kazanacak

Şehzadeler ittifakına dikkat çeken Durbay, ittifakla  Şehzadelilerin rahat bir nefes alacağını ifade etti. Durbay, 

“Şehzadeler ittifakı bu memleketin insanlarına rahat bir nefes aldıracak.Biz bunun için bu yola çıktık, bunun için çok çalıştık ve bunun için bu seçimden alnımızın akıyla çıkıp bu güzel insanlara en iyi hizmetleri sunacağız. Sağduyu kazanacak, Şehzadeler kazanacak!” ifadelerinde bulundu.

CHP lideri destek istemişti

Öte yandan geçtiğimiz hafta sonu Manisa’ya gelen CHP Lideri Özgür Özel’de Şehzadeler’de ittifak çağrısında bulunarak destek istemişti. Özel,

Manisa Valiliği önünde arabanın tekerleğinden yılan çıktı Manisa Valiliği önünde arabanın tekerleğinden yılan çıktı

“Kendisi bu memleketin evladı. Şehzadelerde iyilik yapmanın, fedakârlık yapmanın, seçim kaybettirmemenin ve yeni hikâye yazmanın, bir Cumhuriyet kızının, bir Atatürk kızının, bu Şehzadeler’e elinin değmesine katkı sağlayacak olanlar geçmiş dönem ittifak yaptığımız ortaklarımızdır. Burada bütün iyi insanlardan, muhafazakar demokratlardan, milliyetçi demokratlardan bize bu seçimi kaybettirmemelerini, destek vermelerini , bu seçimi Şehzadeler’de Gülşah Durbay’la birlikte, Manisa’ya kazandırın. Kendi memleketimde sizin evladınız için istiyorum. Gülşah Durbay’a destek istiyorum.” sözleriyle destek istemişti.

Muhabir: DERYA ÖZTÜRK