CHP Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Gülşah Durbay, yerel seçimlere 11 gün kala seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Gülşah Durbay'la Şehzadeler'de Otopark Sorunu Tarih Olacak (5)

Bu kez Dinçer Mahallesi’ni ziyaret eden Durbay, esnafların otopark şikayetini dinledi. Dinçer Mahallesi'nin esnafları Durbay'a en çok otopark sorunundan şikayetçi oldular.

Gülşah Durbay'la Şehzadeler'de Otopark Sorunu Tarih Olacak (3)

Gülşah Durbay göreve geldiği zaman otopark sorununa kesin bir çözüm bulacağını söyledi. 

Gülşah Durbay'la Şehzadeler'de Otopark Sorunu Tarih Olacak (4)

Cumhuriyet Halk Partisi Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Gülşah Durbay, seçim çalışmalarına Dinçer Mahallesi ile devam etti. Dinçer Mahallesi esnafı ve vatandaşlarını ziyaret eden Durbay esnaf ve vatandaşın sorunlarını dinledi.

Gülşah Durbay'la Şehzadeler'de Otopark Sorunu Tarih Olacak (2)

Gülşah Durbay mahalle sakinlerine projelerini anlatırken, otopark ve yolların bozukluğundan şikayet eden vatandaşlarada seçildikten sonra bu sorunlara kesin bir çözüm bulacağını söyledi. 

Gülşah Durbay'la Şehzadeler'de otopark sorunu tarih olacak

"Göreve gelir gelmez çözeceğiz"

 Durbay,

“Şehzadelerin uzun yıllardır en büyük problemlerinden biri olan otopark sorununa göreve gelir gelmez çözümler üreteceğiz. Uygun olan Her sokağa otomatik park sistemleri inşa edeceğiz” diye konuştu.

Gülşah Durbay'la Şehzadeler'de Otopark Sorunu Tarih Olacak (1)

"Şehzadeler’i Türkiye’nin marka kentine dönüştüreceğiz”

Şehzadeler'de büyük bir otopark sıkıntısı olduğunu söyleyen Durbay;

 “Mahallelerimizde uygun otomatik park sistemleri oluşturulmasına öncülük edecek ve boş arsa sahiplerini teşvik ederek otopark alanları oluşturacağız. Şehzadelerde otopark arama derdi kısa bir süre sonra tarih olacak, şehiriçi ulaşımı da büyük oranda kolaylaştıracağız. Pazarlara ulaşım sıkıntısı yaşayan yurttaşlarımız için ücretsiz ring seferleri düzenleyeceğiz. 1 Nisandan itibaren Şehzadelerin güzel insanlarının yanında Şehzadeler Belediyesi olacak ve hep birlikte Şehzadeler’i Türkiye’nin marka kentine dönüştüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Yunusemre Belediyesi'nden 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Etkinliği Yunusemre Belediyesi'nden 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Etkinliği

Gülşah Durbay'la Şehzadeler'de Otopark Sorunu Tarih Olacak (6)

Muhabir: ÖZGE AY