31 Mart Mahalli İdareler Seçimi öncesi başkan adayları bir bir projelerini açıklıyor. Son olarak Yunusemre Belediye Başkan Adayı ve mevcut Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi yeni konut projesini kamuoyuyla paylaştı.

Fahri Aktaş Manisalı şehit Cavit Kaçmaz'ı unutmadı Fahri Aktaş Manisalı şehit Cavit Kaçmaz'ı unutmadı

Çerçi'nin son açıkladığı proje dar gelirli vatandaşları heyecanlandırırken emeklileri de sevindirdi.

06 (10)

Gürle Mahallesi’nde belediye imkanları ile yapacağı dev konut projesinden bahseden Mehmet Çerçi,

“10 yıllık belediye başkanlığım döneminde Akgedik Mahallemizde TOKİ iş birliğiyle büyük bir konut projesini hayata geçirdik. Bugün orada binlerce vatandaşımız yaşıyor. Bu kalfalık dönemimizdeki projeydi. Şimdi ustalık dönemimizde başka bir dev konut projesine imza atmayı hedefliyoruz. Gürle Mahallemizde hayata geçireceğimiz projemiz kapsamında bölgeye 9 bin 875 adet konut yapacağız. Bu projemiz içerisinde sosyal tesislerimiz, okul, pazaryeri, spor alanları, ibadethane, çocuk oyun alanları, kent meydanı, ticaret merkezleri ve otoparklar yer alacak” ifadelerinde bulundu.

04 (16)

Dar gelirli ve emekli vatandaşlara müjde!

Başkan Mehmet Çerçi, Gürle’ye inşa edilecek dev konut projesinde 4 bin 875 konutun emekli ve dar gelirli vatandaşlar için ayrılacağının müjdesini verdi.

Mehmet Çerçi açıklamasında şu sözlere yer verdi:

“Dev konut projemizde emeklilerimizi ve dar gelirli vatandaşlarımızı öncelik sırasına koyduk. 9 bin 875 konutluk projemizin 4 bin 875 konutu emeklilere ve dar gelirlilere, 5 bin konut ise ilk kez ev sahibi olacak vatandaşlarımız için ayrıldı. Emekliler ve dar gelirliler için ayırdığımız konutlarda vatandaşlarımız cüzi peşinatlar ödeyerek, maaşlarının üçte biri taksitle ev sahibi olabilecek. 15-20 yıl boyunca çok düşük ödemeyle Yunusemreliler evlerine kavuşacak. Yeni döneme, ustalık projelerimizle yön vereceğiz.”

05 (16)

Kaynak: DERYA ÖZTÜRK