Eski tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemir bir dizi ziyaretler için Manisa’ya geldi. 
Cumhur İttifakı Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Yavuz Kurt, seçim çalışmaları kapsamında Selimşahlar mahallesini ziyaret etti.  Kurt’u ziyaret esnasında eski Bakan Pakdemirli  eşlik etti.

Güzelköy'den Yavuz Kurt'a Tam Destek (3)

Pakdemirli ve Kurt, Selimşahlar Mahallesi'nde bulunan iş güvenliği çizmeleri fabrikası, üzüm işletmesi ve bir mobilya üretim tesisini ziyaret etti.

Güzelköy'den Yavuz Kurt'a Tam Destek (2)

Destek istediler

Firma yetkililerinden çalışmaları hakkında bilgi alan Pakdemirli ve Kurt, firma çalışanlarından pazar günü yapılacak seçimlerde destek istediler. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'i de ziyaret eden Pakdemirli ve Kurt, daha sonra Akpınar Mahallesi'nde düzenlenen iftar programına katıldı.

Güzelköy'den Yavuz Kurt'a Tam Destek (3555)

Güzelköy mahallesini ziyaret etti

Başkan Adayı Kurt, Teravih Namazını Güzelköy Mahallesi'nde kıldı. Ardından mahalle muhtarı Arif Akbulut ve mahalle sakinlerini ziyaret etti. Mahalleden destek sözü alan Kurt, vatandaşlara teşekkür etti.
Veziroğlu Mahallesini de ziyaret eden Yavuz Kurt, vatandaşların çay ikramlarını geri çevirmedi. Burada konuşan Kurt, makam derdinde değil, doğduğu şehre hizmet sevdasında olduğunu söyledi.
 

Manisalı 240 taksi esnafı lokma döktürdü Manisalı 240 taksi esnafı lokma döktürdü

Muhabir: DERYA ÖZTÜRK