• DOLAR 32,21 %-0.22
  • EURO 35,12 %-0.22
  • ALTIN 2.504,53 %1.55
  • BİST100 10.644 %3.14
  • BITCOIN 67.229 %-0.11
  • ETHERIUM 3.114 %-0.56
33°

Araba Haberleri

araba haberleri ve güncel araba gelişmeleri, araba ile ilgili tüm video, araba fotoğrafları ve araba haberleri Manisa Meydan Gazetesi sitemizde


Genel

Türkiye otomobil ve hafif ticari araç pazarında bu yılın nisan ayında en fazla satışı yapılan markalar Fiat, Renault ve Volkswagen...

Asayiş

Erzincan'da takla atan otomobilde sıkışan sürücü itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan genç, yaşama tutunamadı.

Asayiş

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde, yüzü maskeli kişi veya kişiler AK Parti eski belediye meclis üyesi Fethi Işık'a ait aracı kundakladı.

Asayiş

Sakarya’nın Hendek ilçesinde 3 kişinin hayatını kaybettiği bir kişinin de yaralandığı aile katliamına ilişkin yeni detayla ve görüntü ortaya çıktı.

Asayiş

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde, karşı şeride geçen tırın çarptığı otomobildeki aynı aileden 6 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Asayiş

Adana’da arabasının anahtarı kaybolan kişi durumu önemsemeyip yenisini çıkartınca, 1 ay sonra anahtarı bulan kişiler tarafından park halindeki aracı çalındı.

Asayiş

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde bir kişi, yol kenarında kaldırımda park halinde bulunan aracın içerisinde başından silahla vurulmuş halde bulundu.

Asayiş

Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde kaza sonrası alev alan otomobilin yola fırlayarak ağır yaralanan sürücüsü hayatını kaybetti.

Asayiş

TEM Otoyolu'nda bir otomobilin otoyoldan geçmeye çalışanlara çarptığı kazada 5 kişi hayatını kaybetti.

Yerel

Alaşehirli oto klima ustası Ali Seyhan, araç klimalarının senede en az bir kez bakımının yapılması gerektiği konusunda sürücüleri uyardı.

Asayiş

Çorum'da 17 yaşındaki çocuk, araç içinde ölü bulundu. Çocuğun egzoz gazından zehirlendiği şüphesi üzerinde duruluyor.

Asayiş

Beylikdüzü’nde arabanın kaputuna yatarak arkadaşlarına şaka yapmak isteyen genç, sürücünün gaza basmasıyla neye uğradığını şaşırdı.