• DOLAR 32,45 %-0.15
  • EURO 34,83 %-0.66
  • ALTIN 2.439,70 %0.14
  • BİST100 9.916 %2.05
  • BITCOIN 63.600 %-0.11
  • ETHERIUM 3.243 %4.12
16°

Elektrik Haberleri

elektrik haberleri ve güncel elektrik gelişmeleri, elektrik ile ilgili tüm video, elektrik fotoğrafları ve elektrik haberleri Manisa Meydan Gazetesi sitemizde


Asayiş

Karabük'te elektrik direğinden çıkan kıvılcımlar vatandaşlara korku dolu anlar yaşattı.

Yerel

Manisa'nın Yunusemre ve Şehzadeler ilçesinde yaklaşık 6 saatlik bir elektrik kesintisi meydana gelecek.

Yerel

Manisa'nın Akhisar ilçesinde 23 Mart Cumartesi günü Şebeke Yenileme ve Bakım Çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi meydana gelecek.

Yerel

Manisa'nın Yunusemre İlçesinde Şebeke Yenileme ve Bakım Çalışmaları nedeniyle 4 farklı elektrik kesintisi meydana gelecek.

Yerel

Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde 17 Mart Pazar günü şebeke yenilme ve bakım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintileri meydana gelecek.

Yerel

Manisa'nın Şehzadeler ve Sarıgöl ilçesinde 2 Mart Cumartesi günü Şebeke Yenileme ve Bakım Çalışmaları nedeniyle elektrik kesintileri meydana gelecek.

Yerel

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde 2 Mart Cumartesi günü Şebeke Yenileme ve Bakım Çalışmaları nedeniyle elektrik kesintileri meydana gelecek.

Yerel

Manisa'nın Salihli  ilçesinde 28 Şubat Çarşamba günü Şebeke Yenileme ve Bakım Çalışmaları nedeniyle elektrik kesintileri meydana gelecek.

Yerel

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde 28 Şubat Çarşamba günü Şebeke Yenileme ve Bakım Çalışmaları nedeniyle elektrik kesintileri meydana gelecek.

Yerel

Manisa'nın Yunusemre  ilçesinde 25 Şubat Pazar günü Şebeke Yenileme ve Bakım Çalışmaları nedeniyle elektrik kesintileri meydana gelecek.

Yerel

Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde 25 Şubat Pazar günü Şebeke Yenileme ve Bakım Çalışmaları nedeniyle elektrik kesintileri meydana gelecek.

Yerel

Manisa'nın Akhisar ve Gördes ilçelerinde 21 Şubat Çarşamba günü Şebeke Yenileme ve Bakım Çalışmaları nedeniyle elektrik kesintileri meydana gelecek.