• DOLAR 32,21 %0.00
  • EURO 34,83 %-0.10
  • ALTIN 2.428,05 %-0.67
  • BİST100 %
  • BITCOIN 62.503 %2.05
  • ETHERIUM 2.964 %1.19
23°

HUSUMET Haberleri

HUSUMET haberleri ve güncel HUSUMET gelişmeleri, HUSUMET ile ilgili tüm video, HUSUMET fotoğrafları ve HUSUMET haberleri Manisa Meydan Gazetesi sitemizde


Asayiş

Küçükçekmece’de kimliği belirsiz bir şahıs, husumetli olduğu şahsı günlerce takip ederek pusuya yattı.

Asayiş

Kahramanmaraş’ta aralarında husumet bulunan arkadaşlarını bir okulun bahçesine çağıran şahsın, silahla ateş açması sonucu 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi...

Asayiş

Husumet bulunan kişiyi bacağından vuran şüpheli, kaçtıktan sonra alt geçit köprülü kavşağının üzerine çıkarak silahı başına dayadı.

Asayiş

Gaziantep'te husumetli olduğu şahıs yada şahıslarla yaşanan kavga sırasında silahla vurulan 23 yaşındaki Akın Kaya, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Asayiş

Samsun'da akrabalar arasında muhtarlık seçimi husumeti kavgasında tabancayla karnından vurulan bir kişi hayatını kaybetti.

Asayiş

Muğla’nın Bodrum ilçesinde ev satışı nedeniyle aralarında husumet bulunan iki komşu arasında çıkan kavgada bir kişi tüfekle vurularak hayatını kaybetti.

Asayiş

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde aralarında husumet bulunduğu öğrenilen abisini boğazını keserek öldüren zanlı adliyeye sevk edildi.

Asayiş

Manisa'nın Akhisar ilçesinde bir şahıs, kahvehanede tartıştığı husumetlisini tabanca ile vurarak öldürdü.

Asayiş

Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde husumetlisini otomobilde tabanca ile ateş ederek öldüren zanlı adliyeye sevk edildi.

Asayiş

Antalya'nın Alanya ilçesinde bir kişi, daha önce tartıştığı husumetlisi 4 çocuk babası adamı 12 kurşunla öldürerek kayıplara karıştı.

Asayiş

Tuzla’da husumetli olduğu kişinin park halindeki aracına silahla ateş eden şüpheli, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Asayiş

Bursa'da husumetlilerden biri diğer husumetlisinin kaçtığı eve doğru tabanca ile ateş açtı.