• DOLAR 32,22 %-0.09
  • EURO 34,75 %-0.17
  • ALTIN 2.451,56 %0.78
  • BİST100 10.321 %0.51
  • BITCOIN 62.601 %2.09
  • ETHERIUM 3.016 %1.58
23°

Köprü Haberleri

köprü haberleri ve güncel köprü gelişmeleri, köprü ile ilgili tüm video, köprü fotoğrafları ve köprü haberleri Manisa Meydan Gazetesi sitemizde


Asayiş

Muğla'nın Dalaman ilçesi Kayacık Sahili’nde köprüden suya uçan otomobilde bulunan 2 kişi hayatını kaybetti.

Asayiş

Samsun'da ırmak üzerindeki köprü korkuluklarında intihara teşebbüs eden 16 yaşındaki kız çocuğunu Yunus polisleri ikna etti.

Asayiş

ABD'nin Maryland eyaletinde bir kargo gemisinin çarptığı köprünün yıkılmasının ardından nehre düşen 7 kişi için arama kurtarma çalışması başlatıldı.

Asayiş

Antalya’nın Alanya ilçesinde çıktığı köprüden düşmesi sonucu ağır yaralanan şahıs, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Asayiş

Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesinde kontrolden çıkan otomobilin köprüden uçuruma yuvarlandığı kazada bir kişi hayatını kaybetti.

Yerel

Manisa’nın Yunusemre ilçesine bağlı Cumhuriyet ve 50. Yıl Mahallelerinde yaşayan vatandaşlar, Devlet Demiryolları tarafından mahalleye yapılan köprü yüzünden mağdur oldu. 

Genel

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “3 bin 844 yeni köprü inşa ettik. 405 yeni tünel açarak hizmete sunduk." dedi.

Asayiş

Eskişehir’de gizli buzlanma nedeniyle kontrolden çıkan ve yaklaşık 12 metrelik köprüden aşağıya uçan 2 tırın sürücüleri ağır yaralandı.

Asayiş

Balıkesir'in Edremit ilçesindeki çayın şiddetli yağış sonucu debisinin yükselmesiyle, köprünün bir kısmı çöktü.

Ekonomi

Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine dün zam geldiği duyurulmuştu. Ancak zammın ertelendiği duyuruldu.

Asayiş

Erzurum'un Aşkale ilçesinde yürekleri ağıza getiren trafik kazasında otomobil köprü üzerinde asılı kaldı.