• DOLAR 32,25 %0.01
  • EURO 34,85 %0.26
  • ALTIN 2.399,99 %0.28
  • BİST100 10.248 %0.00
  • BITCOIN 61.560 %-1.82
  • ETHERIUM 2.990 %-0.35
14°

Marmaris Haberleri

marmaris haberleri ve güncel marmaris gelişmeleri, marmaris ile ilgili tüm video, marmaris fotoğrafları ve marmaris haberleri Manisa Meydan Gazetesi sitemizde


Kültür-Sanat

Muğla'nın Marmaris ilçesinde tespit edilen Karya dönemine ait 2 bin 500 yıllık kaya mezarının çevresinde düzenleme yapılacak.

Genel

SON DAKİKA! Muğla'nın Marmaris ilçesinde, saat 07.56'da 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Çevre

Muğla’nın Marmaris ilçesinde sağanak yağışların ardından, Uzunyalı sahiline vurmuş ölü bir Caretta Caretta deniz kaplumbağa yavrusu bulundu.

Asayiş

Muğla'nın Marmaris ilçesinde sabah saat 04.25'te 4,3 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.

Asayiş

Muğla’nın Marmaris ilçesinde elektrik direklerindeki patlamalar korkuturken, o anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Asayiş

Muğla’nın Marmaris ilçesinde bir lokantada müşteriler ile çalışanlar arasında tatlı yüzünden çıkan kavgada 5 kişi yaralandı.

Asayiş

Muğla’nın Marmaris ilçesinde bir lokantada müşteriler ile çalışanlar arasında tatlı yüzünden çıkan kavgada 5 kişi yaralandı.

Asayiş

Muğla’nın Marmaris ilçesinde dalış yaptıktan sonra kendisine ulaşılamayan ve kayıp ihbarında bulunulan profesyonel dalgıç Ergün Kaplan'ın cansız bedeni, sahil güvenlik...

Asayiş

 Muğla’nın Marmaris ilçesinde ticari araç ve personel servisinin çarpışması sonu meydana gelen kazada, otomobil sürücüsü Türker Türkoğlu (66) olay yerinde...

Asayiş

Muğla’nın Marmaris ilçesinde yasa dışı yollar ile konaklama ve göç olayları ile mücadele amaçlı yapılan çalışmalarda, Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan...

Asayiş

Muğla’nın Marmaris ilçesinde denizde boğulma tehlikesi geçiren ve sahil güvenlik ekipleri tarafından hastaneye yetiştirilen şahıs, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Asayiş

Muğla’nın Marmaris ilçesinde sürücüsünün ani fren yaptığı motosiklet takla attı. Kazada 2 kişi yaralandı.