• DOLAR 32,35 %-0.04
  • EURO 34,97 %0.48
  • ALTIN 2.388,74 %-0.34
  • BİST100 10.218 %0.09
  • BITCOIN 60.200 %2.37
  • ETHERIUM 3.021 %0.94
25°

Öğrenci Haberleri

öğrenci haberleri ve güncel öğrenci gelişmeleri, öğrenci ile ilgili tüm video, öğrenci fotoğrafları ve öğrenci haberleri Manisa Meydan Gazetesi sitemizde


Yerel

Yunusemre Belediyesi, sınavlara hazırlanan son sınıf öğrencilerine motivasyon ve stres yönetimi semineri vererek öğrencilere destek olacak.

Asayiş

Ankara’da bir lise öğrencisi, okula elektronik sigara getirdiği için ailesine haber veren öğretmenini bacağından bıçakladı. Pusu kuran öğrencinin o anları...

Eğitim

Manisa’da üniversite öğrencileri, Akran Buluşması’nda geleceklerini, tecrübelerini konuştu.

Yerel

Manisa’da ‘Gelin Tanış Olalım Projesi’ kapsamında Manisalı öğrenciler sebze fidelerini toprakla buluşturdu.

Asayiş

Konya’da ortaokul öğrencisi bir çocuk, okuldan çıkarak evine gittiği sırada atılan taşın başına isabet etmesi sonucu yaralandı.

Asayiş

İzmir'in Bayındır ilçesinde görev yapan bir öğretmen hakkında, 12 yaşındaki kız çocuğunu taciz ettiği iddiasıyla soruşturma başlatıldı.

Yerel

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay tatile giren öğrencilere müjde verdi. Durbay okullar açıldığında öğrencileri sürprizlerin beklediğini söyledi.

Yerel

Manisa’da Spil Anaokulu 21-26 Mart arası Dünya Su Günü olarak kutlanmakta. Dünya Su Günü için minik ellerden farkındalık hareketi geldi.

Yaşam

LGS'ye hazırlanan 8. sınıf öğrencilerinin sınav kaygısıyla nasıl baş etmeleri gerektiğini Uzman Psikolojik Danışman Harun Ülger'e sorduk.

Eğitim

Milli Eğitim Bakanlığınca, ortaokul öğrencilerine, ders notlarının yanında sosyal etkinliklere katılım durumlarının da işleneceği yeni tasarımlı karneler dağıtılacak.

Yerel

Manisa’nın Şehzadeler İlçesi’nde bulunan Gazi İlkokulu öğrencilerinin yaptığı yuvalar, minik canlara dokundu.

Sağlık

 Manisa'da 'Manisa sana kanım feda' projesi kapsamında Alaşehir ilçesindeki Celal Şükrü Sayınsoy İlkokulu bahçesinde kan bağışı kampanyası düzenlendi.