• DOLAR 32,21 %-0.22
  • EURO 35,12 %-0.22
  • ALTIN 2.504,53 %1.55
  • BİST100 10.644 %3.14
  • BITCOIN 67.000 %-0.22
  • ETHERIUM 3.110 %-0.06
28°

Terör örgütü Haberleri

terör örgütü haberleri ve güncel terör örgütü gelişmeleri, terör örgütü ile ilgili tüm video, terör örgütü fotoğrafları ve terör örgütü haberleri Manisa Meydan Gazetesi sitemizde


Asayiş

Aralarında Manisa'nın da olduğu 22 ilde, bölücü terör örgütlerine yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonda 239 kişi yakalandı.

Asayiş

Aralarında Manisa'nında bulunduğu 14 ilde olaylarla ilgili operasyonlar gerçekleştirildi.

Asayiş

Şırnak'ta terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda, yasa dışı yollarla ülkeye giriş yaptığı belirlenen Dorşin Botan kod adlı kadın terörist yakalandı.

Asayiş

İzmir'de, 17 Mart’ta düzenlenen nevruz kutlaması esnasında, terör örgütünün sözde flamalarından olan bez parçası taşıdığı tespit edilen 82 şüpheli gözaltına...

Asayiş

 Ankara’da gürültü çıkardıkları sebebiyle kavga ettiği komşularına silahla saldırıp 1 kişinin ölümüne, 5 kişinin de yaralanmasına neden olan ve yaklaşık...

Asayiş

16 ilde Bölücü Terör Örgütüne (BTÖ) yönelik eş zamanlı olarak düzenlenen "Bozdoğan-2" operasyonlarında 120 şüpheli yakalandı.

Asayiş

Adana’da PKK terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın posterini köprüye asan şahıslar yakalanarak gözaltına alındı.

Dünya

Japonya'nın Kamu Güvenliği İstihbarat Teşkilatı (PSIA), PKK'yı terör örgütleri listesine ekledi.

Asayiş

Eskişehir’de terör örgütü propagandası yaptıkları gerekçesi ile gözaltına alınan 1’i kadın 5 öğrenci, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Asayiş

Manisa'da, terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyonda gözaltına alınan 4 kişiden 1'i tutuklandı.

Asayiş

MİT ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü operasyonuyla terör örgütü PKK/KCK'nın sözde sorumlularından Şirin Tokpınar, İstanbul'da yakalandı.