• DOLAR 32,45 %-0.15
  • EURO 34,83 %-0.66
  • ALTIN 2.439,70 %0.14
  • BİST100 9.916 %2.05
  • BITCOIN 63.601 %1.29
  • ETHERIUM 3.310 %6.73
22°

Yasak Haberleri

yasak haberleri ve güncel yasak gelişmeleri, yasak ile ilgili tüm video, yasak fotoğrafları ve yasak haberleri Manisa Meydan Gazetesi sitemizde


Asayiş

Şırnak Valiliği, kentte düzenlenecek gösteri yürüyüşü ve açık hava toplantılarının 15 gün süreyle yasaklandığını duyurdu.

Asayiş

Şırnak Valiliği, Güçlükonak ilçesi sınırları içerisinde bulunan Gabar Dağı bölgesinde 15 gün süreyle 'geçici özel güvenlik bölgesi' ilan ederek girişlerin...

Asayiş

Siirt Valiliği; gösteri, yürüyüş, etkinlik ve eylemlerin 9 gün süreyle yasaklandığını duyurdu.

Dünya

ABD'nin Florida eyaleti Temsilciler Meclisi, 16 yaşının altındaki çocuklara ailelerinin onayına bakılmaksızın sosyal medya kullanımı yasaklandı.

Asayiş

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, "Futbol izleyicilerini yanlış yönlendiren, tribünleri gerginliğe sevk eden spor yayınlarını titizlikle takip ediyoruz." dedi.

Asayiş

Manisa’da motosiklet, scooter, elektrikli scooter kullanıcıları ve motorlu kuryelerin trafiğe çıkma yasaklağı kaldırıldı.

Asayiş

Şanlıurfa Valiliğince toplanma, eylem ve yürüyüşler 1 gün süreyle yasaklandı.

Asayiş

Şırnak Valiliği; gösteri, yürüyüş, basın açıklaması ve stant açma gibi etkinliklerin 10 gün yasaklandığını duyurdu.

Asayiş

Hakkari'de oturma eylemi, basın açıklamaları, gösteri yürüyüşleri, açlık grevi, çadır kurma, stant açma gibi eylem ve etkinliklerin 7 gün yasaklandığı...

Asayiş

Şırnak Valiliği tarafından yapılan açıklamada, il merkezi ilçelerinde yapılacak her türlü etkinliğin 10 gün süreyle yasaklandığını bildirdi.