• DOLAR 32,24 %-0.16
  • EURO 35,12 %-0.01
  • ALTIN 2.505,52 %1.59
  • BİST100 10.644 %3.14
  • BITCOIN 66.750 %1.99
  • ETHERIUM 3.082 %4.47
22°

Yunusemre belediyespor Haberleri

yunusemre belediyespor haberleri ve güncel yunusemre belediyespor gelişmeleri, yunusemre belediyespor ile ilgili tüm video, yunusemre belediyespor fotoğrafları ve yunusemre belediyespor haberleri Manisa Meydan Gazetesi sitemizde


Spor

Yunusemre Belediyespor Futbol A Takımın iki sporcusu Milli Takım yolcusu.

Spor

Yunusemre Belediyespor, genel kurul toplantısında kulüp başkanını seçti. Kulüp başkanı Bülent Kanik oldu.

Spor

Yunusemre Belediyespor sporcuları Manisa’nın gururu olmaya devam ediyor. Sporcular Okul Sporları Türkiye Birinciliği Müsabakaları'ndan şampiyon olarak döndü.

Spor

Bölgesel Amatör Lig 4. Grup'ta mücadele eden Manisa'nın 3 takımı da haftayı galibiyetle kapattı.

Spor

Kocaeli'de düzenlenen Spor Toto Gençler Türkiye Judo Şampiyonası'nda Yunusemre Belediyespor'un judocuları, Manisa'ya üç madalyayla döndü.

Spor

Yunusemre Belediyespor, Kütahya’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonası 1.Kademe Müsabakalarında Manisa'yı temsil etmeye hak kazandı.

Spor

Yunusemre Belediyespor taekwondocusu Cevriye Gülcan Kinali, Manisa'da düzenlenen Okul Sporları Yıldızlar Taekwondo Grup Müsabakaları'nda birinci olarak altın madalyayı kazandı.

Spor

Yunusemre Belediyespor'un milli judocuları katıldıkları Ümitler ve Gençler Avrupa kupalarında bir altın bir bronz madalya kazanarak büyük bir başarıya imza...

Yerel

Yunusemre Belediyespor Halk Oyunları ekibi, Türkiye Halkoyunları Federasyonu ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Kulüpler ve...

Spor

Yunusemre Belediyespor'un taekwondocusu Selvinaz Küçükcankurtaran, Uşak'ta düzenlenen Okul Sporları Gençler Tekvando Grup Müsabakaları'nda 52 kiloda bronz madalyanın sahibi oldu.

Spor

Küçük Kız Voleybol İl Birinciliği'nde şampiyon olarak Manisa'yı Türkiye Şampiyonası'nda temsil etmeye hak kazanan Yunusemre Belediyespor, iki geçici transferle kadrosunu...

Spor

Yunusemre Belediyespor'un wushucuları, Yalova'da düzenlenen TÜGVA Şehitlerimize Rahmet, Filistin'e Destek 2024 Türkiye Wushu Kung-Fu Şampiyonası'nda büyük aşarıya imza attı.