Manisa’da 6 yıldır Yeniden Refah Partisi’nde (YRP)  İl Başkanlığı görevini yürüten Hakan Lalebaş, yerel seçimlerin ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Başkan Lalebaş, seçim sonrası genel merkezden izin istediğini ifade etti. 

“Oy aranlarımız arttı" 

6 yıllık başkanlığı sürecinde büyük başarılara imza attıklarını vurgulan Lalebaş, genel seçimlerde 16 bin olan oy oranlarını yerel seçimlerde 42 bin 500’a çıkardıklarını hatırlattı.

MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay hastaneye  kaldırıldı MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay hastaneye kaldırıldı

“ Tüm teşkilatlarımızla can siper çalıştık" 

Yaptığı hizmetler hakkında da konuşan Lalebaş, şu ifadelere yer verdi:

“Manisa milli görüş partilerimizin tarihinde 1994 Turgutalp ve Karakurt belde belediye başkanlığı, 1999’da Fazilet Partisi Demirci ilçe belediye başkanlığı, 2024 yerel seçimlerinde Selendi belediye başkanlığını kazandık. Tüm teşkilatlarımızla can siparene çalıştık. Seçimlerden sonra genel başkanımızdan ve genel merkezimizden izin istedik. Dinlenmek istedik. Bu neticede bugün yapılacak olan Manisa temayülde aday olmadık. Aday olan arkadaşlara başarılar diliyorum. Tüm adaylara ne bir adım yakın ne de bir adım uzağım. Tarafsız bir şekilde tüm adaylara başarılar diliyorum. Genel başkanımızın vereceği kararında Manisa'mıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum.”

Muhabir: DERYA ÖZTÜRK