Manisa Hasan Türek Anadolu Lisesinde kantin işletmeciliği yapan Birnur Koç, 2 Nisan Otizm Farkındalık Günü nedeniyle Atatürk Ortaokulu ve Yunusemre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesindeki öğrencileri ağırladı.

Manisa Hasan Türek Anadolu Lisesi kantin işletmecisi Birnur Koç,

"Manisa Hasan Türek Anadolu Lisesi kantini olarak 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü nedeniyle  farkındalık yaratmak için komşu okullarımız Atatürk Ortaokulu ve Yunusemre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde eğitim alan otizmli çocuklarımızı misafir ettik. Kendilerine küçük hediyeler verdik ve ikramlarımız oldu" diye konuştu.

Mani̇sa Hasan Türek Anadolu Li̇sesi̇ Dünya Oti̇zm Farkindalik Günü Etki̇nli̇ği̇ Düzenlendi̇ (5)

Bozoğlu, projede emeği geçenlere teşekkür etti

Bu projede emeği geçen herkese teşekkürlerini ileten Manisa Hasan Türek Anadolu Lisesi Müdürü Ömer Bozoğlu,

Uzmanından Manisa'da yaşanabilecek kene vakalarına karşı uyarı! Uzmanından Manisa'da yaşanabilecek kene vakalarına karşı uyarı!

"Manisa Hasan Türek Anadolu Lisesi her zaman olduğu gibi farkındalık projesini hayata geçirdi. 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü dolayısıyla komşu okullarımızın özel öğrencileri okul kantinimize davet edildi. Kantin işletmecimiz Birnur Koç tarafından öğrencilerimize yemek ikram edildi ve küçük hediyeler verildi. Manisa Hasan Türek Anadolu Lisesi olarak farkındalık yarattık. Projede emeği geçenlere teşekkür ederim" diye konuştu.

Mani̇sa Hasan Türek Anadolu Li̇sesi̇ Dünya Oti̇zm Farkindalik Günü Etki̇nli̇ği̇ Düzenlendi̇ (3)

Mani̇sa Hasan Türek Anadolu Li̇sesi̇ Dünya Oti̇zm Farkindalik Günü Etki̇nli̇ği̇ Düzenlendi̇ (2)

Mani̇sa Hasan Türek Anadolu Li̇sesi̇ Dünya Oti̇zm Farkindalik Günü Etki̇nli̇ği̇ Düzenlendi̇ (1)

Muhabir: ÖZGE AY