Cumhurbaşkanı kararnamesi ile Zonguldak’tan Manisa’ya İl Emniyet Müdürü olarak atanan  Fahri Aktaş, kentteki ziyaretlerini sürdürüyor. Emniyet Müdürü Aktaş'ın bu seferki ziyareti Manisa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Zafer Tombul, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ceniz Ergün ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik oldu.

Kamyonet, motosiklete çarptı: 1 ölü Kamyonet, motosiklete çarptı: 1 ölü

İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş'ın, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Zafer Tombul ziyaretinde,  Manisa ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

İl Jandarma Komutanı Zafer Tombul, nazik ziyaretlerinden dolayı İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş'a teiekkür etti. Aktaş da, misavirperverliklerinden dolayı kendilerine teşekkür etti. 

İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü ziyaret etti.

Başkan Ergün, İl Emniyet Müdürü Aktaş’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İl Emniyet Müdürü Aktaş da misafirperverliklerinden dolayı Başkan Ergün’e teşekkür etti.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'e de bir ziyaret gerçekleştiren İl Emniyet Müdürü Aktaş, Başkan Çelik tarafından büyük bir sevinçle karşıladı.

Ziyarette konuşan Başkan Çelik, Emniyet Müdürü Aktaş'ın büyük bir özveri ile çalıştığını ve okullara büyük bir önem verdiğinin altını çizerek nazik ziyaretlerinden dolayı kendisine teşekkür etti.

İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş da, Ömer Faruk Çelik’e gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı teşekkürlerini sundu. LEYLA DOĞAN

Editör: Haber Merkezi