Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uğurelli, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104. Yılında koltuğunu temsili olarak Merkez Efendi İlkokulu öğrencisi Sıtkı Efe Koparan’a bıraktı.

İl Milli Eğitim Müdürü Makamını Ilkokul Öğrencisi Sıtkı Efe Koparan’a Bıraktı (6)

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uğurelli’yi, Okul Müdürü Süleyman Acar ve okul öğrencileri Sıtkı Efe Koparan, Zeynep Kılıç, Mustafa Üzeyir Uçar ziyaret etti. 

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uğurelli, koltuğunu Sıtkı Efe Koparan’a temsili olarak bıraktı. Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uğurelli,  23 Nisan Çocuk Bayramını kutlayarak, bugünün çocuklarıyla geleceğin bugünden daha güzel olacağını söyledi.

İl Milli Eğitim Müdürü Makamını Ilkokul Öğrencisi Sıtkı Efe Koparan’a Bıraktı (9)

Uğurelli,

Gelecek Partisi, Manisa’da değişikliğe gitti Gelecek Partisi, Manisa’da değişikliğe gitti

“Bu koltuklarda oturmanız o kadar uzak falan değil. Daha dünde bende sizin gibi öğrenciydim. Bugün Milli Eğitim Müdürü olarak eğitim için çalışıyoruz. Önünüzdeki dosyalarda Manisa’nın eğitim durumuyla ilgili bilgiler var” diye konuştu. 

İl Milli Eğitim Müdürü Makamını Ilkokul Öğrencisi Sıtkı Efe Koparan’a Bıraktı (4)

Temsili olarak İl Milli Eğitim Müdürü koltuğuna oturan Sıtkı Efe Koparan, 23 Nisan Çocuk Bayramını çocuklara armağan eden Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına teşekkür etti, saygıyla andı. Koparan, bu güzel bayramda bütün çocukların mutlu, huzurlu, savaşsız bir barış ortamında bayramlarını coşkuyla kutlamalarını temenni etti.

Muhabir: ÖZGE AY