Etkinliğe Yunusemre ilçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş, Yunusemre Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ayşen Oğuz, Türk Hava Kurumu İlkokulu Müdürü Şerif Çelik, Türk Hava Kurumu İlkokulu idarecileri, öğretmenleri, veliler ve öğrenciler katıldı.  Minik öğrenciler halk oyunu gösterisi ve bağlama çalarak yeteneklerini sergilediler. Programın devamında ise resim kursunun sergisi açıldı.

Türk Hava Kurumu İlkokulu Müdürü Şerif Çelik yaptığı konuşmada “Okulumuzda Yunusemre Halk Eğitim tarafından mart ayında açılan Resim, Bağlama ve Halk Oyunları kursumuzun finalini burada gerçekleştiriyoruz. Kursların açılmasında emeği geçen  Yunusemre ilçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş, Yunusemre Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ayşen Oğuz ve öğretmenlerimize teşekkür ederim” dedi.

 

Yunusemre Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ayşen Oğuz ise, “Yunusemre Halk Eğitim Merkezi olarak talep doğrultusunda yeterli sayıya ulaşıldığında gerekli protokoller yapılarak kurslar açıyoruz. Vatandaşlarımızı kurslar ile ilgili ilgi almak ve ön başvuru yapmaları  için kurumumuza bekliyoruz. Türk Hava Kurumu İlkokulunda 3 kursumuzun finalini gerçekleştiriyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ederim “dedi.

Yunusemre ilçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş öğretmenlik mesleğinin gönül işi olduğunu vurgu yaptı. Demirtaş” Öğretmenlik şeçilmişlerin işidir. Öğretmenlik gönüllerde tutuşan sevda ateşini yakan kişilerdir. Bugün burada gördük ki çocuklarımızla her türlü sanatta, kültürde, resimde öğrencilerimizi yetiştirip geleceğe nasıl hazırlandığını burada gördük dedi.



 Demirtaş Yunusemre ilçesindeki okullarda kurs açılma ve tamamlama konusunda hedefe ulaştıklarını söyledi. Yıldıray Demirtaş “Yunusemre ilçemizde ortaokul ve ilkokullarda Yunusemre Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından 4 ana konuda 4 kurs açılmasını istirham ettim. Yunusemre Halk Eğitim Merkezi Müdürümüz ve okul müdürlerimiz yerine getirdi. Spor, Müzik,  Sanat ve Kur’an-ı Kerim öğreniminde hedefimize ulaştık. Bugün burada yapılan tüm işler çok önemli ve anlamlı idi. Kurslarda ve bu etkinliğin yapılmasında ve hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi.
Editör: TE Bilisim