CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper, Manisa seçmenine seslenerek değişim için sandığa çağırdı.  Manisalılara seslenen Özalper, "Halkı değil yandaşlarını koruyan, yerel yönetimlerde eşitlik ilkesine uymayan, halka tepeden bakan Belediye Başkanlarının devri bitiyor. CHP Manisa'da kimsenin hayal bile edemeyeceği belediyeleri kazanacak" ifadelerini kullandı.

“Vatandaşların isyanı sandığa yansıyacak”

Manisalı seçmeni sandığın başına çağıran Özalper,

Özgür Özel'den Manisa'da Milliyetçilik vurgusu Özgür Özel'den Manisa'da Milliyetçilik vurgusu

"Türkiye, 31 Mart'ta yerel seçimlerde oy kullanmak için sandık başına gidecek. Bu seçim, vatandaşların isyanının sandığa yansıdığı bir dönemeç olacak. Partimizdeki değişim, yerel seçimlerde birçok kentte ve elbette Manisa'da büyük bir heyecan getirdi. Manisa’mızın öz evladı CHP Genel Başkanımız Özgür Özel'in memleketinde partimiz çok değerli başarılara imza atacak. Manisa, kibri nedeniyle halkın taleplerini görmezden gelen, yerel yönetimde paylaşımcılık ilkesini gözetmeyen Belediye Başkanlarına tepkili. 2019 yılında kazandığımız Akhisar, Turgutlu, Alaşehir ve Saruhanlı ilçelerimizde Belediye Başkanlarımızın yaptığı çalışmalar vatandaşlarımız tarafından takdirle karşılandı. 31 Mart'ta CHP Manisa'da Büyükşehir ve merkez ilçelerle birlikte, kimsenin hayal edemeyeceği ilçelerde başarıya imza atacak. Halkçı belediyecilik anlayışımızı Büyükşehir ve 17 ilçede göstermek için sahada çalışmaya devam ediyoruz" açıklamalarında bulundu.

“Manisa değişimlere gebe”

Oy kullanarak demokratik haklarınıza sahip çıkın diyen CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper,

"Bu seçim, Manisa'da büyük değişimlere gebe. Ben bir kez daha tüm vatandaşlarımızı sandığa gidip oy kullanarak demokratik haklarına sahip çıkmaya çağırıyorum. CHP Manisa'da dersine çalıştı. Sandık güvenliği konusunda da tüm görevlilerimiz belirlendi. Hem demokrasimize hem de sandıklarımıza sahip çıkarak yerel seçim çalışmalarını tamamlayacağız. Manisa'da değişim isteyen herkesi partimizin adaylarında birleşmeye ve oylarına sahip çıkmaya çağırıyorum. Manisa'yı Manisa'ya ve Manisalılara sahip çıkanlar yönetecek" dedi.

Muhabir: RESULENUR KANTAR