Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka ve Güven Kıraç'ın başrollerini paylaştığı İnci Taneleri dizisinin merakla beklenen ilk bölümünden yayınlanan 2. fragman, izleyicileri şaşırtmaya devam ediyor. 25 Ocak Perşembe günü ekranlarda olacak olan dizi, bu kez Dilber'in pavyonda bir kadınla karşılıklı dans etmesi gündeme oturdu.

Dilber'in Pavyondaki Dansı Olay Yarattı!

Hazar Ergüçlü'nün canlandırdığı Dilber karakteri, fragmanda bir kadınla pavyondaki dans gösterisiyle dikkat çekiyor. İlk tanıtımda ülkenin gündemine oturan ve binlerce kişi tarafından taklit edilen Dilber'in yeni dans performansı, izleyicileri heyecanlandırdı.

Dilber'in Azem'e Sarılma Anları da Fragmanda!

Fragmanda ayrıca, Dilber'in Azem'e sarıldığı duygusal anlar da izleyicilerin merakını arttırdı. Yıllar sonra ekrana dönüş yapan Yılmaz Erdoğan'ın kaleminden çıkan İnci Taneleri dizisi, 25 Ocak'ta ekranlarda olacak.

Sosyal Medyada Binlerce Taklit: Hazar Ergüçlü'nün İlk Dansı Olay Yaratmıştı!

Hazar Ergüçlü'nün Elif Erol'dan aldığı özel dersle sergilediği Dilber dansı, sosyal medyada binlerce kişi tarafından taklit edilmişti. Dizinin ilk bölümünde Ankara'daki pavyon kültürüne de vurgu yapılarak Sincanlı Erkal'ın "Gemileri Yakarım" şarkısına özel bir sahne eklenmişti. Dizinin yeni yayınlanan fragmanında ise Hazar Ergüçlü'nün canlandırdığı Dilber karakteriyle pavyonda ki başka bir kadının dans ettiği sahne sosyal medyanın gündemine oturdu. 

İNCİ TANELERİ KONUSU

Hapishaneden çıktıktan sonra hayatını yeniden kurmaya çalışan bir adamın hikayesini konu ediyor. Azem Yücedağ, cezaevinde geçirdiği onlarca yılın ardından artık özgürlüğüne kavuşur. Ancak Azem'in unuttuğu bir şey vardır, zaman çocukları içinde oldukça zor geçmiştir. 
 

Kaynak: MELİS BAYRAM