İYİ Parti Selendi ilçe başkanlığından yapılan açıklamada,

"31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde Belediye Başkan Adayımız iş adamı Hasan Karadaş olarak belirlenmiştir" denildi. 

İYİ Parti Selendi Belediye Başkan Adayı Hasan Karadaş ise yaptığı açıklamada,

Manisa Merkezefendi Hastanesi’nde el hijyeninin önemine dikkat çekmek için stant açıldı Manisa Merkezefendi Hastanesi’nde el hijyeninin önemine dikkat çekmek için stant açıldı

"Selendi'de Belediye Başkan Adaylığım için hayırlı olsun diyerek önümüzdeki Cumartesi günü parti binasında yönetimimiz ile birlikte toplanarak bir basın açıklaması yapacağım ve burada çok önemli konular hakkında bilgiler vereceğiz. İYİ Parti Selendi Belediye Başkan Adayı olarak hiç vakit kaybetmeden 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerle ilgili seçim çalışmalarına başlamak istiyoruz." ifadelerine yer verdi.

İYİ Parti Selendi Belediye Başkan Adayı Hasan Karadaş,

"Daha öncede belirttiğim seçim vaatim olarak değil ama İstanbul'da anlaştığım büyük bir firma ile birlikte Selendi'ye gelerek burada basın açıklaması ile hem adaylığımı hem de fabrika için gerekli açıklamaları yapacağım.

Buraya ilk etapta yaklaşık yüz kişilik Led aydınlatma aksesuarları fabrikasından hariç yine Selendi'ye çok güzel müjdeli haberlerimiz olacaktır. Cumartesi günü partili partisiz tüm Selendi'li hemşerilerimizi İYİ Parti Selendi İlçe Teşkilatımıza basın açıklamasına bekliyorum." dedi

Kaynak: HABER MERKEZİ