İYİ Parti Manisa'da, istifa furyası devam ediyor. Dün yaşanan Şehzadeler Aşağıçobanisa Mahalle Başkanı Muharrem Alperen Vatansever'in istifasının ardından bugün de gündeme Burak Şahin'in istifası bomba gibi düştü.

İYİ Parti Manisa İl Başkan Yardımcılığı, İl Hukuk Politikaları Başkanlığı yapan ve Yunusemre Meclis Üyesi Adayı olan ve partisinden istifasını duyuran Burak Şahin, CHP Yunusemre Belediye Başkan Adayı Semih Balaban'a destek vereceğini açıkladı.

"Ne Akan ne kokan Yunusemre'de Balaban"

Burak Şahin, Gazetemiz köşe yazarlarından Muğdat Gündoğdu'nun "Ne Akan ne kokan Yunusemre'de Balaban" sözlerini yineleyerek sosyal medya hesabından yaptığı istifa açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Bugün itibariyle daha öncesinde İl Başkan Yardımcılığı İl Hukuk Politikaları Başkanlığı yaptığım İyi Partiden ve hali hazırdaki Yunusemre Meclis Üyeliği Adaylığımdan istifa ediyorum.
Vatanıma milletime hizmet için çıktığım bu yolda, son haftalarda kendi ekibini bile yarı yolda bırakan, yola çıktıklarını yolda bulduklarıyla değiştiren, 3.yol olmaktan uzaklaşmış liyakat anlayışıyla bağdaşmayacak tutumlar sergilendiğine şahit olduğum olaylar neticesinde partiden ayrılmam gerektiği kanaatine vardım.
Bilindiği üzere yerel seçimlerde partinin isminden politikasından ziyade adayın karakteri insanlığı ve en önemlisi dürüst olmasına bakılmalıdır.
Saydığım tüm bu özellikler Manisamızdaki herkesin tanıdığı sevgili Semih hocamızda mevcuttur. Semih Balaban'ı yıllardır ailecek bilir tanırız kendisi her zaman siyaseti ilkeli, dik duruşlu ve dürüst bir şekilde yapmıştır. Umarım herkes bu yerel seçim sürecinde adayların sadece söylediklerine değil kişiliklerine de dikkat ederek oy verirler.
Beyanatımı bu günlerin popüler deyişiyle bitirmek isterim.
'Ne akan, ne kokan, Yunusemre'de Balaban.'"

Spilkent kura çekimi ileri tarihe ertelendi Spilkent kura çekimi ileri tarihe ertelendi

İyi̇ Parti'de Istifa Üstüne Istifa! Burak Şahin De Balaban'ı Destekleyecek (1)

Muhabir: DERYA ÖZTÜRK