23 Nisan Salı günü, Kaymakam İbrahim Ethem Akıncı stadında bayram törenlerinin hemen ardından yapılacak olan “Demirci Belediyesi Çocuk Festivali” çocukların rüyasını gerçekleştirecek.

Demirci Belediye Başkanı Erkan Kara tarafından, çocuklar için 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çeşitli eğlenceli etkinlikler hazırlandı.

Sarıgöl Atatürk Ortaokulu özel eğitim sınıfı gösterileri duygulandırdı Sarıgöl Atatürk Ortaokulu özel eğitim sınıfı gösterileri duygulandırdı

Kırkağaçlı Çocuklar 23 Nisan'da Doyasıya Eğlenecek (3)

Resmi kutlama töreninin hemen ardından başlayacak olan etkinlikler, çocukları doyasıya eğlendirecek.

Kutlamalarda birçok etkinlik yapılacak

Yapılacak olan etkinlikler arasında; Survıvor, Dev Jenga, Şişme Palyaço ve Hayvanat Bahçesi, Şişme Tırmanma Duvarı, Combo Dart gibi birbirinden eğlenceli etkinliklerle çocuklara unutulmaz bir gün yaşatılacak.

Kırkağaçlı Çocuklar 23 Nisan'da Doyasıya Eğlenecek (2)

Demirci Belediye Başkanı Erkan Kara, ilçedeki etkinliklere tüm çocukları davet ederek şu ifadelere yer verdi:

"23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 104. Yılını kutlayacağız. Belediyemiz olarak çocuklarımıza yönelik birbirinden güzel etkinlikler hazırladık. Kaymakam İbrahim Ethem Akıncı stadında resmi kutlama törenlerinin hemen ardından gün boyu birbirinden güzel aktiviteler çocuklarımızı bekliyor olacak” dedi.

Muhabir: RESULENUR KANTAR