Her yıl düzenli olarak yapılan LÖSEV’in geleneksel iftar yemeği bu yıl Manisa'da düzenlendi. 8 Kasım 1998'den  beri yıllar boyunca Lösemi ve kanser hastalarına, ayni yardım ve nakdi yardım ulaştıran LÖSEV, Ramazan Ayı'nda bağışçılarının destekleri ile beraber bir yandan hastalarının iftar sofrasına sıcak yemekler ulaştırırken diğer yandan ise bağışçılarının desteği ile iftar buluşmaları düzenliyor. Her Ramazan Ayı'nda olduğu gibi bu Ramazan'da da yüzlerce kanser hastasını iftar zamanı düzenledikleri iftar yemekleri programı ile aynı masada bir araya getiriyor. Manisa'da LÖSEV tarafından düzenlenen iftar yemeğinde lösemi kanser hastası çocuklar ve yetişkinler aileleri ile beraber kanser ve Lösemi atlatmış, iyileşmiş gençler ile bir araya geldirler. 

Lösev Manisa'da Kanser Hastalarıyla Bir Araya Geldi (4)

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV) Ramzan boyunca lösemi ve kanser mücadelesi veren hastalara sevgi, saygı ve hoşgörü  ruhunu evlerine kadar taşıyor. LÖSEV'in düzünlediği iftar buluşmaları ile kanser hastaları aynı masada bir araya geliyorlar. LÖSEV düzenlediği bu iftar yemekler ile kanser hastaları ve ailelerine moral vermeyi, hastaların yalnız olmadığını hissettirmeyi amaçlıyor. 

Lösev Manisa'da Kanser Hastalarıyla Bir Araya Geldi (3)

Lösemi ve kanser hastası çocuklara destek olun 
 

Ramazan Ayı boyunca LÖSEV'e yaptığınız  fitre, fidye bağışları lösemi hastası çocuklara kuru gıda et ve et ürünleri olarak  kadar ulaşıyor. Ayrıca;LÖSEV’in LÖSANTE Hastanesinde ise ihtiyaçlı lösemi ve kanser hastası çocuklara tamamen ücretsiz tedavi sunuluyor. Ramazan Ayı boyunca LÖSEV'e  fitre, zekat, fidye, ayni ve nakdi yardımlarınızı ulaştırabilirsiniz.

İzmir’den Kırkağaç’a uzanan başarı hikayesi İzmir’den Kırkağaç’a uzanan başarı hikayesi

Lösev Manisa'da Kanser Hastalarıyla Bir Araya Geldi (2)


LÖSEV'E nasıl bağış yapılır?

Ramazan Ayı boyunca LÖSEV'e yardım etmek için tüm faturalı hatlardan  3406’ya LÖSEV, BAĞIŞ, MÜCADELE, CAN, TUĞLA ya da 1998’e FİTRE yazıp bir SMS göndererek bağışınızı gerçekleştirebilirsiziniz. 

Bağışlarınızı dijital ortamdan yapmak ve kanserle mücadele eden küçük çocuklara yardım etmek için  https://www.losev.org.tr/bagis/Ramazan.html  linkine tıklayarak  detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.


 

Muhabir: ÖZGE AY