Ünlü sanatçı Mahsun Kırmızıgül'ün senaryosunu yazıp yönettiği, başrollerini Engin Hepileri, Eser Yenenler, Aslıhan Güner, Biran Damla Yılmaz, Nursel Köse, Şebnem Bozoklu, Melisa Döngel, Ali Sürmeli, Erkan Petekkaya, Defne Samyeli, Celil Nalçakan, Zafer Ergin ve Erdal Özyağcılar'ın paylaştığı "Prestij Meselesi" filmi, 3 Şubat 2023 tarihinde vizyona giriş yapmıştı. Ancak, Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremler nedeniyle film 6 Şubat'ta vizyondan kaldırıldı ve 2 Haziran'da tekrar seyirciyle buluştu.

Film, sanatçının planladığı gibi gişe başarısı elde edemedi ve 100 bin kişiyi geçemedi. Mahsun Kırmızıgül'ün, 120 milyon TL yatırım yaptığı film, 8 hafta boyunca sadece 8 milyon kar elde edebildi. Bu durum, ünlü sanatçıyı ciddi bir zarara uğrattı.

2020 yılında ev almayı planlayan Mahsun Kırmızıgül'ün, Prestij Meselesi filmi için harcadığı büyük miktardaki bütçe, beklenen başarıyı getiremedi. Deprem nedeniyle iki kez vizyona giren film, finansal anlamda beklentilerin altında kalarak 112 milyon TL'lik bir zararla karşılaştı.

Ekonomik zorluklarla baş başa kalan Kırmızıgül, kaybının ardından müzik ve sinema dünyasındaki projelerinden bir süreliğine uzaklaşmıştı. Ancak, yaşadığı maddi kaybın ardından sanat dünyasına geri dönmeye karar verdiği söyleniyor. 

Kaynak: MELİS BAYRAM