Manisa'nın tanınmış  Mali Müşavirlerinden biri olan Kadri Arslan, eski okulunun yeni muhasebe öğrencileri ile bir araya geldi.

Yunusemre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi-1

 Kadri Arslan Muhasebeciler Haftası kapsamında eski adıyla Manisa Ticaret Meslek Lisesi ( Yunusemre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi) muhasebe alanı öğrencileriyle bir araya geldi.

Yunusemre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Muhasebeciler Haftası kapsamında Yunusemre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde  " Muhasebe Mesleğinin Dünü ve Geleceği" temalı söyleşi gerçekleştirildi.  Yunusemre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Muhasebe Alanı öğrencileri ile Muhasebe Alan Şefi M. Handan Lopoğlu,Muhasebe ve Finansman Alanı Öğretmeni Yasemin Bölükbaşı, Muhasebe Finansman Alanı Öğretmeni Emre Selçuk Kaplan ve Okul Müdürü Sayim Can'ın da katıldığı program muhasebe alanı öğrencileri tarafından dikkatle takip edildi.

Yunusemre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi-2

Program sırasında öğrenciler hem soru sordular hem de onlara sorulan sorulara cevap verdiler. Program karşılıklı soru cevaplar ile devam etti. Programın ardından yakın bir zamanda emekliye ayrılacak olan Muhasebe ve Finansman Alan Şefi Handan Lopoğlu tarafından Mali Müşavir Kadri Arslan'a çiçek takdim edildi. 

Yunusemre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi-3

"Mesleki eğitime destek veren sektör temsilcilerimizi daima yanımızda görmek istiyoruz"

Programın sonunda yaptığı teşekkür konuşmasında "Sektöre duayen meslektaşlar yetiştirmekten okul olarak onur ve gurur duyuyoruz." ifadelerini kullanan Okul Müdürü Sayim Can konuşmasına şöyle devam etti;

"Sektöre duayen meslektaşlar yetiştirmekten okul olarak onur ve gurur duyuyoruz. Kadri Arslan gibi eğitimden kopmamış, mesleki kariyerinde her daim okulumuz ve öğrencilerimiz ile birlikte olup, mesleki eğitime destek veren sektör temsilcilerimizi daima yanımızda görmek istiyoruz. Bu anlamda kendisine  en içten teşekkürlerimizi sunuyoruz." dedi.

Yunusemre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (1)Yunusemre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi-5

Kaynak: ÖZGE AY