Cumhuriyet Halk Partisi Manisa (CHP) Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek, Şehzadeler ilçesinde bulunan Şehitler Ortaokulu’nda oyunu kullandı. Zeyrek;

“Başkan olduğumda yaklaşık 1.5 milyon Manisalının ve 17 ilçedeki belediye başkanlarının hepsiyle ortak adil ve eşit bir şekilde çalışacağım” dedi.

Ferdi Zeyrek, Şehzadeler ilçesindeki Şehitler Ortaokulu’nda annesi Türkan Zeyrek, eşi Nurcan Zeyrek ve kızları Nehir, Elif ve Zeynep eşliğinde oylarını kullandı.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek, Oyunu Kullandı (2)

Zeyrek, “Sandıklara dolaşıp oylara sahip çıkacağız”

Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek, oy kullanma işleminin ardından gazetecilerin sorunlarını yanıtladı. Zeyrek,

“Seçim süreci boyunca binlerce kilometre yol gezdik. Vatandaşlarımıza bir dokunduk bin ah işittik. Bugün de demokrasinin temeli, olmazsa olmazı seçim günündeyiz. Manisa’mız için hayırlısı ne olacaksa, vatandaşlarımız onu tercih edecektir. Umarım hizmet etmek bizlere nasip olur. Gün içerisinde sandıkları dolaşacağız. Sandık güvenliğini sağlayacağız. Saat 5’ten sonra da sandıklarımıza ve oylarımıza sahip çıkacağız” ifadelerini kullandı.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek, Oyunu Kullandı (3)

Siyasette nezaket kareleri

Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek, oy kullandığı şehzadeler ortaokulunun bahçesinde AK Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Yavuz Kurt ile karşılaştı. Adaylar birbirleriyle selamlaşıp sarılarak başarılar diledi.

Manisalının ve 17 ilçedeki belediye başkanlarının hepsiyle ortak adil ve eşit bir şekilde çalışacağım diyen Ferdi Zeyrek;

“Biz aslında Manisa’yız ve Manisa ittifakını oluşturduk. 17 ilçemizdeki tüm başkan adayları benim arkadaşım, dostum. Umarım Manisa’yı ileriye taşıyacak, vizyon koyacak olan Cumhuriyet Halk Partisi’nin adayları olur ama kim kazanırsa ben başkan olduğumda 1.5 milyon Manisalının ve 17 ilçedeki belediye başkanlarının hepsiyle ortak adil ve eşit bir şekilde çalışacağım. Kimseyi kırmadan bugüne kadar geldik. Bundan sonra da kimseyi kırmadan Manisa’mızı bir adım öteye götürecek vizyonu ortaya koyacağız. Umarım başarılı oluruz” dedi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek, Oyunu Kullandı (1)

Muhabir: RESULENUR KANTAR