31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde Manisa Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, Manisa Adliyesi’nde düzenlenen törenle mazbatasını aldı.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, İl Seçim Kurulu Müdürü İbrahim İltek elinden mazbatasını aldı.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek Mazbatasını Aldı (4)

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay engellilerin sorunlarını ele aldı Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay engellilerin sorunlarını ele aldı

Mazbatasını aldıktan sonra açıklama yapan Zeyrek,

“Seçim boyunca hiç heyecanlanmadım. Seçim gecesi de hiç heyecanlanmadım ama ilk defa çok heyecanlıyım. Dört ay önce yola çıktığımızda, Manisa’mızın evladı, Manisa'mızın gururu, Türkiye'nin umudu olan genel başkanımız böyle bir görevi tebliğ ettiğinde gerçekten o zaman da çok heyecanlanmıştım. Bunu kendisine yaşattığımız için Manisa olarak gerçekten çok gururluyum. Çok onurluyum. Bu bir hayaldi. 74 yıllık hepimizin hayali kurduğu gündü bugün, ve bu hayale önce bizler inandık, sonra Manisa’mızdaki partili herkes bu hayale inandı. Bu hayal gerçek oldu. Artık Manisa’mızda adil ve eşit bir hizmet anlayışı gelecek. Bir milyon kişiyi kapsayan, oy atan, atmayan, partili olan, olmayan herkesin başkanı olacağım” şeklinde konuştu.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek Mazbatasını Aldı (9)Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek Mazbatasını Aldı (7)Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek Mazbatasını Aldı (6)Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek Mazbatasını Aldı (5)Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek Mazbatasını Aldı (2)Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek Mazbatasını Aldı (1)

Muhabir: DERYA ÖZTÜRK