Manisa Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, ağaçlandırma çalışmalarına bu sene de devam ediyor.  Ağaçlandırma çalışmaları kapsamında Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü adına yapılan Adalet Ormanı’nda ağaç dikimi yapıldı.

Toplamda 1800 ağaç dikildi

Manisa Cumhuriyet Başsavcısı Kurtca Eker, Cumhuriyet Savcısı Süleyman Özen, Denetimli Serbestlik Müdürü Cenk Arslan Orman İşletme Müdürlüğü şeflerinin katıldığı fidan dikimine, denetimli Serbestlik Müdürlüğü personelleri ve hükümlüleri ile birlikte toplamda 1800 adet Lavanta, Fıstık Çamı, Selvi, Defne ve Badem olmak üzere 5 çeşit fidan dikildi.

Manisa Denetimli Serbestlik Müdürlüğü'nden Ağaçlandırma Çalışmaları (1)

Fidan dikimine devam edecek

Hükümlünün de katıldığı ağaçlandırma çalışmasında ilk fidanlar dikildi. Hakkında çeşitli nedenlerle kamu yararına çalışma yükümlülüğü verilmiş olan hükümlüler denetimli serbestlik müdürlükleri tarafından yerleştirildikleri kamu kurumlarında bakım onarım, büro hizmetleri, temizlik, ağaçlandırma gibi alanlarda ücretsiz hizmet vererek çalışma hayatına katkıda bulunarak yükümlüleri suça yönelten faktörleri ortadan kaldırarak topluma yeniden entegre olabilmelerini sağlamak amacıyla sosyal faaliyetlerle desteklenerek yükümlülüklerini yerine getirmeye devam ediyor.  

Manisa Denetimli Serbestlik Müdürlüğü'nden Ağaçlandırma Çalışmaları (2)

Manisa Denetimli Serbestlik Müdürlüğü Adalet Ormanında dikimi gerçekleşmiş olup dikilen fidanların belirli aralıklarla bakımı yapılıp fidan dikimine devam edilecek.
 

Muhabir: DERYA ÖZTÜRK