Yunusemre ve Şehzadeler ilçelerinde yaşanacak olan elektrik kesintisinin 6 saat sürmesi bekleniyor. Bu 6 saatlik elektrik kesintilerinden 6 mahallenin etkilenmesi bekleniyor.

Yunusemre’de yaşanacak elektrik kesintisi

Manisa’nın Yunusemre ilçesinde sabah saat 09.00’da başlayacak olan elektrik kesintisinin 15.00’e dek sürmesi bekleniyor. Kesinti ID: 3052019 olan elektrik kesintisinin Yunusemre ilçesinde toplamda 3 mahalleyi etkilemesi beklenirken, kesintinin nedeni şebeke yenileme çalışmaları olduğu gözüküyor. Uzun süreli yaşanacak olan elektrik kesintisinden etkilenecek olan mahalleler:

·         Küçükbelen Mahallesi

·         Kozaklar Mahallesi

Manisa'da Trafik Haftası etkinlikleri yoğun katılımla gerçekleşti Manisa'da Trafik Haftası etkinlikleri yoğun katılımla gerçekleşti

·         Osmancalı Mahallesi

Şehzadeler ilçesindeki 6 saatlik elektrik kesintisi

Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde meydana gelecek elektrik kesintisinin planlı olduğu gözükürken, Yunusemre’deki gibi kesintinin 6 saat sürmesi bekleniyor. Elektrik kesintisi 09.00’da başlarken, 15.00’da bitmesi bekleniyor. Şehzadeler ilçesindeki yaşanacak elektrik kesintisinin toplamda 3 mahalleyi etkilemesi bekleniyor. 6 saat sürecek olan elektrik kesintisinden etkilenecek olan mahalleler:

·         Hamzabeyli Mahallesi

·         Karaoğlanlı Mahallesi

·         Aşağıçobanisa Mahallesi

Muhabir: RESULENUR KANTAR