Manisa’da meydana gelecek olan elektrik kesintileri Şehzadeler ve Akhisar ilçesini etkileyecek. Yaşanacak olan elektrik kesintilerinin bakım çalışmalarından dolayı olacağı gözüküyor. Manisa’nın Şehzadeler ve Akhisar ilçelerinde yaşanacak olan elektrik kesintisinden toplamda 7 mahalle etkilenecek.

Manisa Valiliği önünde arabanın tekerleğinden yılan çıktı Manisa Valiliği önünde arabanın tekerleğinden yılan çıktı

Şehzadeler’de meydana gelecek ilk elektrik kesintisi

Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde yaşanacak olan ilk elektrik kesintisinden etkilenecek 2 mahalle var. Şehzadeler’deki ilk elektrik kesintisi saat 09.00’da başlayıp, 15.00’te son bulacak.

·         Veziroğlu Mahallesi

·         Yeniköy Mahallesi

Şehzadeler’deki ikinci elektrik kesintisi

Şehzadeler’de 3058606 kesinti ID’si ile yaşanacak olan ikinci elektrik kesintisinden yalnıza tek mahalle etkilenecek. Kesintinin yaklaşık olarak 6 saat devam edeceği gözükürken, kesintinin sabah saat 09.00’da başlayacağı, 15.00’de biteceği gözüküyor.

·         Karaoğlanlı Mahallesi

Şehzadeler’deki üçüncü ve son elektrik kesintisi

Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde yaşanacak olan son elektrik kesintisinden etkilenecek 5 mahalle var. 5 mahallenin etkileneceği kesinti yaklaşık 6 saat sürecek. Kesinti başlama saati 09.00, bitiş saati ise 15.00 olarak gözüküyor.

·         Tekeliler Mahallesi

·         Tilkisüleymaniye Mahallesi

·         Tepecik Mahallesi

·         Halıtlı Mahallesi

·         Selimşahlar Mahallesi

Akhisar’da meydana gelecek ilk elektrik kesintisi

Akhisar’da meydana gelecek elektrik kesintilerinden 2 mahalle etkilenecek. Meydana gelecek olan 2 elektrik kesintisi de yaklaşık olarak 6 saat devam edecek. 6 saatlik elektrik kesintisi şebeke yenileme ve bakım çalışmalarından dolayı olacak.

Akhisar ilk elektrik kesintisi

Manisa’nın Akhisar ilçesinde meydana gelecek olan ilk kesinti sabah saat 09.00’da başlayacak olup, 15.00 ‘de sona erecek. Kesintiden sadece bir mahalle etkilenecek. İşte o tek mahalle:

·         Seğirdim Mahallesi

Akhisar ikinci ve son elektrik kesintisi

Akhisar ilçesinde meydana gelecek ikinci elektrik kesintisinden de ilk elektrik kesintisinde olduğu gibi yalnızca 1 mahalle etkilenecek. Akhisar’da uzun süreli bir elektrik kesintisi yaşanacak. Kesinti sabah saat 10.00’da başlayacak, 16.00’da bitecek. Sabah saat 10.00’da başlayacak olan kesintiden etkilenecek mahalle:

·         Kavakalan Mahallesi

Muhabir: ÖZGE AY