Manisa Protokolü 19 Mayıs'ı kutladı Manisa Protokolü 19 Mayıs'ı kutladı

Manisa’nın Şehzadeler ve Akhisar ilçelerinde uzun sürecek elektrik kesintileri yaşanacak. Şehzadeler ve Akhisar ilçelerinde yaşanacak olan elektrik kesintilerinden toplamda 4 mahalle etkilenecek.  

Şehzadeler’de elektrik kesintisi

Şehzadeler ilçesinde meydana gelecek elektrik kesintisi tek kesinti ID’si ile yaşanacak. Şehzadeler’de kesinti ID’si 3058599 olan elektrik kesintisinden 2 mahalle etkilenecek. 6 saat sürecek elektrik kesintisinden sadece bir mahalle etkilenecek. Elektrik kesintisinin başlama saati 09.00, bitiş saati ise 15.00 olarak gözüküyor.

Sabah 09.00’da başlayacak elektrik kesintisinden etkilenecek mahalleler:

·         Sancaklıbozköy Mahallesi

·         Sancaklıuzunçınar Mahallesi

Akhisar elektrik kesintisi

Akhisar’da yaşanacak elektrik kesintisi 2 farklı kesinti ID’si ile meydana gelecek. Yaşanacak olan elektrik kesintilerinin planlı olduğu gözükürken, kesintilerin nedeni şebeke yenileme ve bakım çalışmaları olarak gözüküyor.

Akhisar’daki ilk elektrik kesintisi

Akhisar’daki ilk elektrik kesintisi sabah saat 09.00’da başlayacak, 15.00’de sona erecek. 6 saat sürecek elektrik kesintisinin nedeninin bakım çalışmaları olduğu gözüküyor. İşte 6 saatlik elektrik kesintisinden etkilenecek o mahalle:

·         Seğirdim Mahallesi

Akhisar’daki ikinci elektrik kesintisi

Akhisar ilçesinde meydana gelecek ikinci elektrik kesintisi 3058705 ID’si ile gerçekleşecek. 3058705 kesinti ID’si ile gerçekleşecek elektrik kesintisinden etkilenecek 3 mahalle var. Akhisar ilçesinde yaşanacak olan elektrik kesintisinden etkilenecek mahalleler:

·         Beyoba Mahallesi

·         Sazoba Mahallesi

·         Akselendi Mahallesi

Muhabir: ÖZGE AY