Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde 6 saat sürecek 3 farklı kesinti ID’si ile elektrik kesintileri meydana gelecek. Meydana gelecek olan elektrik kesintilerini Şehzadeler’de 9 mahallede yaşanacak.  Yaklaşık 6 saat sürecek elektrik kesintilerinin nedeni Şehzadeler’deki bakım çalışmaları olduğu gözüküyor. 3 farklı kesinti ID’si ile gerçekleşecek olan elektrik kesintileri 09.00’da başlayacak, 15.00’de bitecek.

Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde yaşanacak olan ilk elektrik kesintisi

Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde 6 saat sürecek bir elektrik kesintisi meydana gelecek. Şehzadeler’de şebeke yenileme ve bakım çalışmalarından dolayı yaşanacak elektrik kesintisinden ilk kesinti ID’si ile 2 mahalle etkilenecek. Şehzadeler’de yaşanacak olan ilk elektrik kesintisinin sabah saat 09.00’da başlayıp, öğleden sonra 15.00’da bitmesi planlanıyor. İlk uzun süreli elektrik kesintisinden etkilenecek mahalleler:

·         Hamzabeyli Mahallesi

·         Hacıhaliller Mahallesi

Şehzadeler’deki ikinci elektrik kesintisi

Manisa’nın Şehzadeler ilçesindeki ikinci elektrik kesintisinden 2 mahallenin etkilenmesi beklenirken, kesintinin sabah saat 09.00’da başlayıp, 15.00’de bitmesi bekleniyor. Yaklaşık 6 saat sürecek olan Şehzadeler’deki ikinci elektrik kesintisinden etkilenecek o mahalleler:  

MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay hastaneye  kaldırıldı MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay hastaneye kaldırıldı

·         Güzelköy Mahallesi

·         Veziroğlu Mahallesi

Şehzadeler’de uzun süreli yaşanacak olan üçüncü elektrik kesintisi

Şehzadeler’de bugün farklı kesinti ID’si ile uzun süreli olarak son yaşanacak elektrik kesintisi de yaklaşık olarak 6 saat sürecek. Şehzadeler’deki son elektrik kesintisi saat 09.00’da başlayacak, 15.00’de sona erecek. 6 saatlik elektrik kesintisinden ise toplamda 5 mahalle etkilenecek. İşte o mahalleler:

·         Tepecik Mahallesi

·         Tekeliler Mahallesi

·         Selimşahlar Mahallesi

·         Halıtlı Mahallesi

·         Tilkisüleymaniye Mahallesi

Muhabir: RESULENUR KANTAR