Manisa Dostlar Meclisinin bu haftaki toplantısına, CHP Şehzadeler Belediye başkan adayı Gülşah Durbay, ve Azerbaycan Media Araştırmaları ve Monitoring Merkezi Başkanı ve Gazeteci Zaur Gariboğlu, Anavatan Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Sungur, Anavatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Okan Niğdeli, Anavatan Partisi Genel Başkan Danışmanı Yaşar Taşpınarlı Manisa dostlar Meclisi üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Mani̇sa Dostlar Mecli̇si̇ni̇n Konuğu  Başkan Adayi Gülşah Durbay Ve Gazeteci̇ Zaur Gari̇poğlu Oldu  (1)

Manisa Dostlar Meclisi'nin sözcüsü Cihan Canuyar her hafta farklı konu ve konuklar ile Manisa'yı konuştuklarını söyledi. Cihan Canuyar,

"Bugün toplantımızın ilk bölümünde CHP Şehzadeler Belediye başkan adayı  Gülşah Durbay oldu. Projelerini ve Şehzadeler ilçesini konuştuk. İkinci bölümde ise Azerbaycan'dan gelen Gazeteci Zaur Gariboğlu oldu. 20 Yanvar Katliamı konuştuk." dedi. 

Mani̇sa Dostlar Mecli̇si̇ni̇n Konuğu  Başkan Adayi Gülşah Durbay Ve Gazeteci̇ Zaur Gari̇poğlu Oldu  (2)

CHP Şehzadeler Belediyesi Başkan Adayı Gülşah Durbay liyakatli ekip ile Şehzadeleri yönetmeye hazır olduklarını söylerken Manisa dostlar Meclisi'nin kendilerini kabul ettiği için teşekkür etti. 

Mani̇sa Dostlar Mecli̇si̇ni̇n Konuğu  Başkan Adayi Gülşah Durbay Ve Gazeteci̇ Zaur Gari̇poğlu Oldu  (5)

Manisa Dostlar Meclisi'nde "20 Yanvar" Katliamı Anıldı

Manisa Dostlar Meclisi'nin  ikinci bölümde Azerbaycan Media Araştırmaları ve Monitoring Merkezi Başkanı ve Gazeteci   Zaur Gariboğlu oldu. 20 Yanvar Katliamı Anıldı. Etkinlik öncesi bir dakikalık saygı duruşu gerçekleşti ve dualar edildi.

Gazeteci Zaur Gariboğlu 20 Yanvar'ı Manisa Dostlar Meclisi'de anlattı.
 

Kaynak: DERYA ÖZTÜRK