Manisa’da Yunusemre Belediyesi Millet Çarşısı Konferans Salonunda Filistin’e özgürlük için bugün saat 17.00’de HAK-İŞ öncülüğünde bir program gerçekleştirecek. Programa Filistinli Zaher Elbek ve Sanatçı Hacı Ali Konuk başta olmak üzere il protokolünün yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. 

Yunusemre Belediyesi Millet Çarşısı Konferans Salonun da bu akşam saat 17.00’de Filistin Halkının yaşadığı zulme dikkat çekmek için HAK-İŞ etkinlik düzenleyecek. HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan düzenlenecek etkinliğe tüm Manisa halkını davet etti.

Filistin halkının yaşadığı zulme dikkat çekmek için düzenlenecek etkinliğe tüm Manisa halkını davet eden HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan etkinliğe Tüm Manisalıları davet etti.

Whatsapp Image 2024 02 23 At 10.47.53

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan yapılacak program hakkında: “Konfederasyonumuz HAK-İŞ’in de katılımcıları arasında olduğu, Filistin’e Destek Platformu tarafından Manisa’da ‘Filistin’e Özgürlük İçin Manisa Buluşması’ gerçekleştirilecek.

Filistinli Zaher Elbek ve Sanatçı Hacı Ali Konuk başta olmak üzere il protokolünün yoğun katılımıyla gerçekleşecek olan program Kuran tilaveti ile başlayacak ve konuşmaların ardından dualarla sona erecek” bilgisini verdi.

Manisa'da servis şoförlerine trafik eğitimi verildi Manisa'da servis şoförlerine trafik eğitimi verildi

Kaynak: RESULENUR KANTAR