31 Mart’ta gerçekleştirilen Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Manisa’nın yeni Büyükşehir Belediye Başkanı olan Ferdi Zeyrek, çalışmalarına hızlı başladı. Bu kapsamda, Ferdi Zeyrek’in partisinin il başkanlığında düzenlediği toplantıya, CHP Manisa Milletvekilleri Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, Bekir Başevirgen, CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper ve çok sayıda partili katıldı. 

“Büyükşehirle bir bağları yok”

Toplantıda Manisa FK ile ilgili açıklamalarda bulunan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek,  Manisa FK’nın  özel bir şahsa ait şirket olduğunu ve Manisa Büyükşehir Belediyesiyle herhangi bir bağının olmadığını söyledi.

“Halkta karşılıkları yok" 

Manisa FK’nın halkta bir karşılık bulmadığını dile getiren Başkan Zeyrek,

“Halka da trübünlere baktığımızda da çok bir karşılığının olmadığını görüyoruz. Ben Manisa sporluyum. Manisaspor yolda oynasın ben kaldırımda izlerim. Ama Manisa FK’da böyle bir birlikteliği göremiyoruz” dedi.

AK Partili Kasapoğlu’ndan Başkan Cıllı’ya ziyaret AK Partili Kasapoğlu’ndan Başkan Cıllı’ya ziyaret

“Büyükşehir Belediyesi’nin sırtına yük olmaktan çıkacaklar”

Manisa FK’nın Manisa Büyükşehir Belediyesinin tesislerini kullandığını hatırlatan Zeyrek,

“Tesisleri, belediyenin personelini kullanıyor. Onun benzinini onun çalışanlarını kullanıyor ama bunun karışışında 500 TL gibi komik bir para ödüyor. Manisa FK’nın A takımında hiçbir temasımız olamaz. Bir delikli kuruş bile Manisa Büyükşehir’den onlara gitmeyeck. Alt liglerinde oynayan  5000 tane çocuğumuzun daha önce dediğim gibi imanetleri ben de. Ailelerinin hiçkmsenin kuşkusu olmasın. Ama dün akşam Manisa FK’nın sahibine de ilettim Cuma sabahı itibariyle Manisa Büyükşehir Belediye tesislerinden çıkmalarını istiyorum. Cuma sabahı Manisa FK, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin sırtına yük olmaktan çıkacak” diye konuştu.

Muhabir: DERYA ÖZTÜRK