Manisa İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, düzenlediği Anne-Çocuk etkinliği ile anneleri unutmadı. 100.Yıl Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen etkinlikte, annelere çeşitli ikramlarda bulunuldu. Müzik dinletileri eşliğinde hoş sohbetler ederek keyifli dakikalar geçiren anneler, hatıra fotoğrafı çekimi için hazırlanan pankartlar eşliğinde fotoğraflar çekilirken ortaya renkli görüntüler ortaya çıktı. 

Çocuklarda unutulmadı

Çocuklarında unutulmadığı etkinlikte çocuklar için sinema gösterimi düzenlendi. Ardında çocuklar için çeşitli aktiviteler yapıldı. 

Turgutlu'da vatandaşlara aşure ikram edildi Turgutlu'da vatandaşlara aşure ikram edildi

“Annelerimiz, toplum hayatımızın temel direğini oluşturmaktadır”

Etkinlikte konuşan Manisa İl Tarım ve Orman Müdürü Metin Öztürk; annelerin hayatın her alanında yol gösterici olduğunu ifade etti.

Manisa İl Tarım Ve Orman Müdürlüğü Anneleri Unutmadı (2)

Annelerin kültür ve geleneklerin devem etmesindeki rolüne dikkat çeken İl Müdürü Öztürk,

“Sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde büyük sorumluluk üstlenen annelerimiz, aile ve toplum hayatımızın temel direğini oluşturmaktadır. Bizi birbirimize kenetleyen değerlerin yaşatılmasında, kültürümüzün, geleneklerimizin devam ettirilmesinde de en büyük pay gene onlara aittir. Varlıklarıyla hayatımıza anlam katan annelerimiz, şefkat dolu yürekleri ile bizlere her zaman yol gösterici olmuşlardır. Bizlere, karşılıksız sevginin en güzel örneklerini göstermişlerdir. Bu duygular içerisinde, tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor, ayakları altına cennet serilen annelerimize mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir hayat diliyorum” şeklinde konuştu.


Günün sonunda, anneler ve çocuklara özel hazırlanan hediyeler dağıtıldı. 

Manisa İl Tarım Ve Orman Müdürlüğü Anneleri Unutmadı (4)

Muhabir: DERYA ÖZTÜRK