Manisa Malatyalılar Kültür ve Dayanışma Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle etkinlik gerçekleştirdi. Teras Düğün Salonunda üzenlenen etkinliğe  CHP Yunusemre Belediye Başkan Adayı Semih Balaban, CHP Yunusemre İlçe Başkanı Mehmet Arslan katıldı. 8 Mart Dünya Kadınlar nedeniyle Teras Düğün Salonunda gerçekleşen programa katılanları Detnek Yönetimi tek tek kapıda karşıladı. 

Manisa Malatyalılar Derneğinden 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne Özel Program (2)

"Kadınlarımızın rolü çok büyüktür"

Manisa Malatyalılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Haydar İzci, derneklerin oluşumunda kadınların rolünün çok büyük olduğunu söyleyen İzci;

“Manisa Malatyalılar Kültür ve Dayanışma Derneği 2001 yılında kurulup bugüne kadar geldi. Hep söylüyorum söylemeye de devam edeceğim. Derneklerin oluşumunda, çalışmasında, paylaşılmasında, güçlü olmasında kadınlarımızın rolü çok büyüktür. Bugüne kadar bizlerle birlikte, fedakarca görev yapan, her türlü alanda bizlere destek olan yöneticilerimize, kadınlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

Manisa Malatyalılar Derneğinden 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne Özel Program (1)

"Kadınlar gününüz kutlu olsun”

Manisa Malatyalılar Kültür ve Dayanışma Derneği'nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle gerçekleştirdiği programa katılan CHP Yunusemre Belediye Başkan Adayı Semih Balaban program da bir konuşma gerçekleştirdi. 

Semih Balaban yaptığı konuşmada;

Manisa'daki 19 Mayıs kutlamalarına Ferdi Başkan da katıldı Manisa'daki 19 Mayıs kutlamalarına Ferdi Başkan da katıldı

 “Ben Semih Balaban bir eğitimciyim. Belediye başkan adayıyım. Yarın halk bize bu görevi verdiğinde Haydar Başkanımla birlikte omuz omuza sizlerle birlikte bu belediyeyi yöneteceğiz. Bugüne kadar bana destek olan eşime de teşekkür ediyorum tekrar kadınlar gününüz kutlu olsun” dedi. 

Manisa Malatyalılar Derneğinden 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne Özel Program (8)

Manisa Malatyalılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkan Yardımcısı Şükran Özsoy, Malatyalılar derneği olarak kadınlar için böyle bir program gerçekleştridikleri için çok mutu olduklarını ifade etti. Programa katılan herkese Dernek adına teşekkür etti. 

Manisa Malatyalılar Derneğinden 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne Özel Program (6)Manisa Malatyalılar Derneğinden 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne Özel Program (7)Manisa Malatyalılar Derneğinden 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne Özel Program (4)Manisa Malatyalılar Derneğinden 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne Özel Program (5)Manisa Malatyalılar Derneğinden 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne Özel Program (3)


 

Kaynak: ÖZGE AY