1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü  kapsamında bir mesaj yayımlayan Manisa Büykşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek,  “İşçiye, işçinin emeğine, alın terine ve ürettiği her şeye değer veren bir ilkeyle çalışmaya, emekçinin yanında olacak çalışmalara imza atmaya kararlıyız” dedi.
 

Daha Yaşanabilir Bir Şehzadeler Inşa Etmek Adına Azimle Çalışmaya Devam Edeceğiz (1)

Emekçilerin kötü ekonomi yönetiminin bedelini ödemesinin doğru olamadığını vurgulayan Başkan Zeyrek msajında şu ifadelere yer verdi:  olmadığına inanıyoruz:

“1 Mayıs; emeğin, alın terinin, dayanışmanın ve birlik ruhunun simgesidir. Mücadele ile bedel ödenerek kazanılan bu özel gün dolayısıyla tüm emekçilerimizin, işçilerimizin, köylülerimizin ve üretime katkı sağlayan herkesin Emek ve Dayanışma Günü’nü yürekten kutluyorum. Ekonomik sıkıntıların bu kadar büyüdüğü bir ortamda, tüm yükün emekçilerin omuzlarına yüklenmeye çalışıldığını görüyoruz ve bunu kabul etmediğimizin bilinmesini istiyoruz. İşçilerin, emekçilerin kötü ekonomi yönetiminin bedelini ödemesinin de doğru olmadığına inanıyoruz. Bir bedel ödenecekse, tasarruf yapılacaksa bu işçilerin, emekçilerin hakları üzerinden olmamalıdır. Şatafattan, gösterişten, yandaşlar akıtılan milyarlarca liradan, yanlış ekonomik politikalardan vazgeçerek olur. Zira inanıyoruz ki bu ekonomik buhrandan çıkışın yolu üretimden geçer. Üreten işçinin, emekçinin hakkını almasından, mutlu olmasından ve üretimine devam etmesinden geçer.  Başta Manisa Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan mesai arkadaşlarım olmak üzere şehrimdeki, ülkemdeki ve tüm dünyadaki işçilerin, emekçilerin 1 Mayıs’ını kutluyorum.
Daha güzel günlerde 1 Mayıs’ı mutluluk ve coşkuyla kutlayacağımıza inanıyorum. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlu olsun.”

Yürüyüşe davet etti
 
Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban ise 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı kutlayarak, Emek ve Demokrasi Platformu’nun yürüyüşe davet etti. 

Daha Yaşanabilir Bir Şehzadeler Inşa Etmek Adına Azimle Çalışmaya Devam Edeceğiz (2)

Başkan Balaban yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

Ferdi Zeyrek, Balıkesirlileri ağırladı Ferdi Zeyrek, Balıkesirlileri ağırladı

“1 Mayıs, emeğin, emekçinin bayramı. Tüm emekçilerin 1 Mayıs İşçi Bayramı kutlu olsun. Emeği ile geçinen tüm onurlu insanların önünde sevgiyle, saygıyla eğiliyorum. Emek mücadelesini sonuna kadar destekliyorum. Yarım Manisa’mızda 10.30’da Emek ve Demokrasi Platformu’nun 1 Mayıs ile ilgili büyük bir yürüyüşü var. Sultan Cami önünde 10.30’da buluşuyoruz. Tüm işçi kardeşlerimizi bu yürüyüşe davet ediyorum. Yaşasın 1 Mayıs, emek ve emekçinin bayramı.”

"Daha yaşanabilir bir Şehzadeler inşa etmek adına azimle çalışmaya devam edeceğiz"

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay,  1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle yayımladığı mesajında, Şehzadeler Belediyesi olarak her zaman emeğin ve alın terinin kıymetini bilen, halkı refahı ve mutluluğu için çalışan bir ekip olduklarını ifade etti.

Daha Yaşanabilir Bir Şehzadeler Inşa Etmek Adına Azimle Çalışmaya Devam Edeceğiz (13

Dubay yayımladığı mesajında:

"1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, dünya genelinde işçi sınıfının mücadele ve dayanışma günü olarak kutlanır. Türkiye'de de bu gün, işçilerin taleplerini dile getirmek ve emeklerinin değerini vurgulamak için çeşitli etkinliklerle kutlanır. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü en içten dileklerimle kutluyorum. Bu anlamlı gün, emeğin ve dayanışmanın önemini bir kez daha hatırlatarak, toplumumuzun birlik ve beraberlik içinde ilerlemesine vesile olmaktadır. Bizler, Şehzadeler Belediyesi olarak her zaman emeğin ve alın terinin kıymetini bilen, halkımızın refahı ve mutluluğu için çalışan bir ekip olarak varız. Halkımızın desteği ve katkılarıyla, daha yaşanabilir bir Şehzadeler inşa etmek adına azimle çalışmaya devam edeceğiz. 1 Mayıs'ın, emekçilerin haklarının ve kazanımlarının bir kez daha ön plana çıktığı, dayanışmanın ve birlikteliğin pekiştiği bir gün olduğunu unutmayalım. Hep birlikte daha adil bir toplum için mücadele etmeye devam edeceğiz. Bu vesileyle, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü tüm Şehzadeler halkına sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir gelecek diliyor, birlik ve dayanışma içinde nice kutlamalar geçirmeyi temenni ediyorum.” İfadelerine yer verdi.
 

Muhabir: RESULENUR KANTAR