Bayram tatili devam ederken Manisa'da yaşayan vatandaşların sıkça sordukları sorudan biri olan bugün 'Manisa için planlı bir elektrik kesintisi var mı?' sorusunu sizler için araştırdık.

Kırkağaçlı Kıbrıs Gazisi son yolculuğuna uğurlandı Kırkağaçlı Kıbrıs Gazisi son yolculuğuna uğurlandı

Bayram tatilinin son günlerini yaşarken GDZelektrik tarafından Manisa'nın çeşitli bölgelerinde 13 Nisan Cumartesi günü  planlı bir şekilde elktrik kesintisi yaşanacak mı sorusu sıkça sorulmaya başlandı.

GDZelektrik tarafından Bayramdan önce neredeyse her gün farklı bir ilçede planlı bir elktrik kesintisi yaşanırken Bayram boyunca Manisa'nın Şehzadeler ve Yunusemre ilçelerinde elktrik kesintisi meydana gelmemişti. 

Manisa'da düzenli olarak meydana gelen elektrik kesintileri Ramazan Bayramı boyunca meydana gelmemiş ve Bayram tatilinin bitmesine az bir zaman kala Manisalı vatandaşlar 'GDZelektrik tarafından ne zaman planlı bir elektrik kesintisi meydana gelecek ?' sorusunu sormaya başladı.

Manisa'da bugün planlı elektrik kesintisi var mı?

13 Nisan Cumartesi günü hem hafta sonu olmasıyla hem de Manisalı vatandaşların bayram telaşı yeni yeni bitmişken evde dinlenmek isteyen Manisalılar tarafından sıkça sorulan 'Manisa'da elektrik kesintisi var mı? sorusunu sizler için araştırdık. 

Manisa'nın 17 ilçesinde de 15 Nisan Pazartesi gününe kadar bir planlı elektrik kesintisi meydana gelmeyecektir. 

Muhabir: ÖZGE AY