Manisa’da Liselere Giriş Sınavı'nda 72 okul ve 983 salonda toplam 16 bin 475 öğrenci sınava girecek.  İki oturumda gerçekleşecek olan sınavda ilk oturum saat 9:30’da başladı. 
Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Şehitler Ortaokulu, Manisa Lisesi, Murat Germen Ortaokulu, Görgülüler Ortaokulu, Hasan Türek Anadolu Lisesi ve Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu lisesinde sınava girecek öğrencilere ve ailelerine çay, kahve, su ve limonata ikram ediliyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ikramından memnun olduklarını dile getiren veliler, sınava girecek öğrencilere ve velilere düşünmesinin takdirle karşılandığını ifade ettiler.

Manisa Milli İrade Platformu, Filistin’e destek verdi Manisa Milli İrade Platformu, Filistin’e destek verdi

Manisa’da Büyükşehir’den Lgs Için Ikram (5)

“Artarak devam edeceğine eminim”

Yapılan bu ikramların değerli hissettirdiğini dile getiren bir veli 

"Şimdi çay kahve normalde baktığında küçük bir şey ama insana, bir bireye, sınava giren çocuğa değer verildiğini hissettiriyor. Yani insanın değerli olduğunu insana hissettirilmesi kadar daha süper bir şey yok. O yüzden gerçekten Büyükşehir Belediye Başkanımız Ferdi Zeyrek'e çok çok teşekkür ediyoruz. Bunların daha da artarak devam edeceğine eminim ben." şeklinde konuştu.

Manisa’da Büyükşehir’den Lgs Için Ikram (4)

Manisa’da Büyükşehir’den Lgs Için Ikram (4)

Muhabir: DERYA ÖZTÜRK