MHP’nin Cumhur İttifakı çatısı altında AK Parti ile birleşmesine tepki koyarak partisinden istifa eden emekli Yaşar Taşkıran, CHP’nin yerel seçim zaferin kahveye davul-zurna eşliğinde kutladı.
Sürekli gittiği kahvehaneyi davul-zurna eşliğinde gelenTaşkıran, bununla da kalmayıp oturduğu mahallenin tüm sokaklarını davul-zurna eşliğinde dolaştı.

Manisa’da Chp’nin Seçim Zaferini Davullu Zurnalı Kutlama (11)

Manisa’da İl Koordinasyon Kurulu Değerlendirme Toplantısı yapıldı Manisa’da İl Koordinasyon Kurulu Değerlendirme Toplantısı yapıldı

Emekliğe ayrıldıktan sonrasında boş zamanlarını pazarcılıkla geçiren Manisa Yunusemre ilçesi Merkezefendi mahallesi sakinlerinden Yaşar Taşkıran, CHP’nin  seçim zaferini davul -zurna eşliğinde kutluyor. Yerel seçimlerinin üzerinden 17 gün geçmesine rağmen tuttuğu davul-zurna ekibiyle sürekli kahveye göbek atarak geldi.

Manisa’da Chp’nin Seçim Zaferini Davullu Zurnalı Kutlama (9)

Kendisinin 40 yıllık MHP li olarak adlandıran Yaşar Taşkıran, MHP’nin AKP ile birleşmesine tepki göstererek partisinden zorunlu kopuş yaşadığını ifade etti.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş hayranı olduğunu vurgulayan Taşkıran, Yavaş’ın

“Bayramdan sonra herkes yerel seçim zaferinin coşkusunu yaşasın” sözlerine uyduğunu da belirtti.   

Manisa’da Chp’nin Seçim Zaferini Davullu Zurnalı Kutlama (8)

 Kahvehanedeki müşterilerde katıldı

Taşkıran’ın çoşkusuna Çukur kahvesindeki müşterilerde ellerindeki CHP bayrakları ile katkı sağladı. 

“En yakın komşumuzun cenazesi olduğu için kutlamayı ertelemiştim”

Kahvehanedeki davullu –zurnalı kutlamanın ardından arkadaşları ile birlikte oturduğu mahallenin sokaklarını iki saat boyunca göbek atarak arşınlayan Yaşar Taşkıran;
 

“Seçimlerin sonucuna bakıldığında gerçekten bir seçim afatı yaşadı Türkiye. Hükümet emekliler kaderi ile alay edercesine oynamayacaktı. Seçim sonrasında en yakın komşumuzun cenazesi olduğu için kutlamayı ertelemiştim. Bu kutlamayı ve coşkuyu yaşamakta bugüne nasip oldu. Manisa’da seçimi kazanan tüm belediye başkanlarına hayırlı olsun. CHP seçimi kazanamaz diyenlere de bu sonuçlar kapak olsun” şeklinde konuştu.

Manisa’da Chp’nin Seçim Zaferini Davullu Zurnalı Kutlama (7)

Manisa’da Chp’nin Seçim Zaferini Davullu Zurnalı Kutlama (2)

Muhabir: ÖZGE AY