Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 30 Mayıs-2 Haziran tarihleri arasında Manisa'da düzenlenen Okul Sporları Sutopu Gençler Türkiye Birinciliği müsabakalarına Batman, Manisa, İzmir, Kocaeli, İstanbul, Tokat, Konya, Şırnak, Kayseri ve Gaziantep şehirlerinden 224 sporcu katılım sağladı.

Manisa'da Düzenlenen Okul Sporları Sutopu Gençler Türkiye Birinciliği Müsabakaları Sona Erdi (12)

MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay hastaneye  kaldırıldı MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay hastaneye kaldırıldı

10 farklı şehirden 224 sporcunun katıldığı müsabakanın kızlar kategorisindeki birincisi Manisa Yunusemre Halk Eğitim Merkezi oldu. Kocaeli Gebze Halk Eğitim Merkezi ikinci olurken, İzmir 1919 Anadolu Lisesi üçüncü, Şırnak Spor Lisesi ise dördüncü oldu.

Manisa'da Düzenlenen Okul Sporları Sutopu Gençler Türkiye Birinciliği Müsabakaları Sona Erdi (13)

Erkekler kategorisinde ise birinciliği İstanbul Özel Notre Dame De Sion Fransız Lisesi, ikinciliği Gebze Halk Eğitim Merkezi kazanırken, üçüncülüğü Konya Selçuklu Halk Eğitim Merkezi, dördüncülüğü ise İstanbul İstek Özel Semiha Şakir Anadolu Lisesi kazandı.

Manisa'da Düzenlenen Okul Sporları Sutopu Gençler Türkiye Birinciliği Müsabakaları Sona Erdi (9)

Derece yapan yarışmacılara madalya ve kupaları verildi

Manisa Gençlik Spor Hizmetleri Müdürü Mustafa Buldu, Okul Sporları Şube Müdürü Fatih Umut Altınışık ve Su Topu Manisa İl Temsilcisi Haldun Dalyan tarafından yarışmayı birinci, ikinci, üçüncü ve dördüncü olarak bitiren takımlara madalya ve kupaları verildi.

Manisa'da Düzenlenen Okul Sporları Sutopu Gençler Türkiye Birinciliği Müsabakaları Sona Erdi (2)

Manisa'da Düzenlenen Okul Sporları Sutopu Gençler Türkiye Birinciliği Müsabakaları Sona Erdi (4)

Muhabir: ÖZGE AY