Haftalık ilçe ziyaretlerine bu hafta Akhisar’da devam eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, CHP Akhisar İlçe Başkanlığı’nı da ziyaret etti.
 
İlçe başkanlığı ziyaretinde konuşan Başkan Zeyrek, Büyükşehir Belediyesi ile iş birliği önemli yatırımları hayata geçireceklerini 

Şehzadeler’de satılık daire Şehzadeler’de satılık daire

Manisa’da Ekmek 5 Tl Olacak (3)

Manisa’da ekmek  5 TL olacak

Yerel seçimler sürecindeki vaatlerini tek tek yerine getirdiklerini belirten Zeyrek, yaşanabilir Manisa için çalıştıklarını vurguladı. Zeyrek,

“45 günde, suyun ilk 2 tonunu 1 lira yaptık, sonraki kademelerinde yüzde 30 indirim sözümüzü yerine getirdik. Hem sözümü yerine getirmenin, hem de vatandaşlarımızı mutlu etmenin onurunu yaşıyoruz. Halk ekmek için de İstanbul, Kocaeli ve Çerkezköy’de incelemelerde bulunduk. Yakın zamanda da halk ekmek 5 TL olacak. Burada, sizlerin ve bize inanan herkesi katkı var. ” ifadelerinde bulundu. 

“Vatandaş durakta beklemesin”

Manisa’nı en büyük sorunlarından bir olan ulaşım sorununu da değinen Zeyrek, yüksek yakıt fiyatları nedeniyle ekonomik olarak zor günler geçiren toplu taşıma esnafına da kısa süre içerisinde verdikleri desteğe dikkat çekti. Başkan Zeyrek konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi:

“Mecliste halk otobüslerinin mağduriyetini gidermek adına katılım paralarından feragat ettik. 6,5 liralık olan ödemeyi 10,25 liraya çıkarttık. Hepimizin vergilerini hakkaniyete aktarıyoruz. Halkımızın her bir kuruşuna sahip çıkıyoruz. Sizlerden sadece şunu istiyorum. Konforlu ve güler yüzlü hizmet verilsin. Vatandaş durakta beklemesin. Manisa'da yaşayan herkese desteğimiz olacak. Lüzumsuz şekilde harcanan paraların ve ihalede usulsüz harcanan paraların önünü kestik. Otobüslerde eski başkanın fotoğraf ve ismi vardı. Artık yok. Belediye araçlarında yalnızca Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafı olacak” 

Manisa’da Ekmek 5 Tl Olacak (2)

Öte yandan, Başkan Zeyrek, oto terminal, ring yolu gibi ilçenin sorunlarına yönelik çözüm önerilerini de paylaştı.

Muhabir: DERYA ÖZTÜRK