Bu sene 484. kez kutlanacak olan Manisa Mesir Macunu Festivali Atatürk Kentparkı'nda gerçekleşen lansmanın ardından, Sanatçı Fatma Turgut'un konseriyle taçlandı. 

Manisa'da Fatma Turgut Rüzgarı Esti

Konser alanı doldu taştı

Sanatçı Fatma Turgut seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla Manisalılara coşkulu bir gece yaşattı. Manisalı gençlerin akın ettiği konser tam bir festival tadında yaşandı. Konseri izlemeye gelen gençlerden Bazıları etrafta bulunan durakların üzerine çıkmayı ve konseri izlemeyi tercih etti.

Fatma Turgut Atatürk Kentparkta konser verdi12

Canlı performans

Sanatçı Fatma Turgut yaklaşık 2 buçuk saat baoyunca sahnede kaldı. Konser boyunca bütün şarkılarını canlı seslendirdi. Sahneden gençlerle sürekli diyolok halinde olan Fatma Turgut her konserinde yaptığı gibi Manisa'da da küs olan sevgilileri barıştırmak için şarkı söyledi. 

Konser boyunca sahne performansıyla devleşen Sanatçı Manisalılardan tam not aldı. Konser bitiş saati gelmesine rağmen yetkililerden izin alarak konseri yarım saat kadar uzatan Fatma Turgut gençlerin kalbinde taht kurdu. 

fatma turgut manisa konser mesir macunu

Başkan eşi ile izledi

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, eşi Nurcan Zeyrek ile  sahneye çıkarak sanatçıya hoşgeldiniz diyerek çiçek ve içerisinde Manisa Mesir Macunu olan bir sepet hediye etti.

fatma turgut ile manisa coştu

Başkan Zeyrek’ten sürpriz

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, 'İlkbaharda Kıyamet' isimli parçayı Sanatçı Fatma Turgut ile birlikte seslendirerek Manisalılara süpriz yaptı.

fatma turgut konseri manisa mesir macunu

Manisa Fatma Turgut Konseri Mesir Macunu 123 (5)

Whatsapp Image 2024 04 20 At 09.27.30

Kırkağaç’ta Çam Festivali heyecanı başlıyor Kırkağaç’ta Çam Festivali heyecanı başlıyor

Manisa Fatma Turgut Konseri Mesir Macunu 123 (4)

Manisa Fatma Turgut Konseri Mesir Macunu 123 (6)


 

Muhabir: RESULENUR KANTAR