Seçimlere bir hafta kala, Manisa'da karapropaganda dozu giderek artıyor.

Dün gece Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek'in yüzlerce tanıtım raketlerine şehrin birçok noktasında saldırı gerçekleşti.

Zeyrek'i karalama siyaseti hat safhada

Tanıtım raketleri parçalanan Ferdi Zeyrek'i karalamak için hazırlanmış binlerce broşür de bugün Manisa'nın birçok noktasında apartmanlara ve sokaklara bırakıldı. Ferdi Zeyrek'e yapılan bu karalama siyaseti, Manisalıların da tepkisine neden olurken bu hareketin çok çirkin olduğu dile getirildi.

Manisa'ya gök gürültülü sağanak yağış uyarısı Manisa'ya gök gürültülü sağanak yağış uyarısı

Karalama broşürleri hazırlanmış

Öte yandan, Saruhanlı ilçesinde Zeyrek'i karalamak için hazırlanan broşürleri belirli noktalara bırakan bir aracı durduran vatandaşlar, o anları kameralara aldı.

Karalama çalışması yapanların Büyükşehir Belediyesinin çalışanları olduğu iddia ediliyor

Videoda, aracın içerisinde olan şahıslardan birinin ise Manisa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde çalışan zabıta olduğu iddia edildi. Aracı kullanan şoförün ise MASKİ'de şoför olarak çalıştığı iddia ediliyor.

Aracın içerisinde MHP'li Cengiz Ergün'e ait posterler de görülürken, videoda aracı durduran vatandaşlardan biri AK Parti'nin Saruhanlı Belediye Başkan adayı olan Ekrem Cıllı şapkasının da yer aldığını söyledi.

Muhabir: RESULENUR KANTAR