Manisa Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü, hayvan bakımevlerinde Ramazan Bayramı boyunca denetimlere devam etti.

Manisa'da Hayvan Bakımevlerinde Denetimler Sürüyor (11)

Sarıgöl Jandarmasından okullarda eğitim Sarıgöl Jandarmasından okullarda eğitim

Bayramda denetim mesaisi

Manisa Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü, Geçici Hayvan Bakımevlerinin denetimlerini gerçekleştirmek için bayramda mesai yaptı.

Manisa'da Hayvan Bakımevlerinde Denetimler Sürüyor (9)

Ramazan Bayramı boyunca Manisa Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü, 5199 Sayılı Hayvanları Koruma Kanunu kapsamında , Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu Belediyesi ve Saruhanlı Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevlerinin denetimlerini gerçekleştirdi.

Manisa'da Hayvan Bakımevlerinde Denetimler Sürüyor (7)

Titizlikle çalışıyorlar

İl Şube Müdürlüğü Manisa DKMP Şefliği tarafından yapılan denetimler kapsamında, hayvanların bakım koşulları, sağlık kontrolleri ve barınma şartları incelendi. Manisa Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü yetkilileri, hayvanların korunması ve refahlarının sağlanması için titizlikle çalıştıklarını belirtirtti.

Manisa'da Hayvan Bakımevlerinde Denetimler Sürüyor (6)

Vatandaşlar bilgilendirildi

Geçici Hayvan Bakımevlerinin denetimleri esnasında vatandaşlara da, hayvanlar ile ilgili herhangi bir ihlal  olduğunda rahatlıkla ilgili mercilere başvurabilecekleri konusunda bilgilendirdi.

Muhabir: ÖZGE AY