Yüzden fazla ülkede yardıma muhtaç insanlar için kazanç elde etme kaygısı gütmeden gerçekleştiren İnsani Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH), Manisa'da da Bedensel Engelliler Derneği üyelerine Ramazan ayında unutmadı

Zeyrek, Ahmet Öküzcüoğlu'nu makamında ziyaret etti Zeyrek, Ahmet Öküzcüoğlu'nu makamında ziyaret etti

Uluslararası bir şekilde faaliyet gösteren İHH, yapmakta olduğu gelen bağışlar ile ihtiyaç sahibi insanları buluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda İHH Bedensel Engelliler Derneği üyelerine Ramazan ayında gıda paketleri dağıtıldı.

Varla yoku buluşturuyoruz”

Konu hakkında açıklama yapan Dernek Başkanı Yasemin Yıldız,

“Manisa Bedensel Engelliler Derneğimiz iyi ki var, Devletimize, hayırseverlerimize layık oluyoruz, varla yoku buluşturuyoruz, ne mutlu bize. STK olarak makam, mevkisi sevdalısı değiliz, tabela derneği değiliz, çare arayanların hizmetkârıyız, kardeş derneklerimizle eleleyiz, varla yokun hizmetindeyiz. Destek verenlerimizden Allah razı olsun, her afetde, her çare arayana İHH olarak canla başla ihtiyaç ulaşıyor, özellikle Manisa İHH Başkanımız Sayın Abdullah Oluk ve eşi Kadın Kolları Başkanımız Kıymet Oluk hanımefendi, derneğimizin başkanı olarak kimin adına çare istediysem, destek istediysem bir mesajla yardıma koşuyor. Böyle güzel derneklerimize destek verilmeli, bağış yapılmalı, iyi ki varsın İHH ve çok kıymetli yöneticileri. Sayın Abdullah Oluk yıllardır derneğimize ve ihtiyaç sahiplerine desteklerini esirgemiyor. Bu yıl da kader arkadaşlarıma çok güzel erzak ve giysi çekleri bağışında bulundular. Allah sizden razı olsun, iyi ki varsınız, İHH derneğimiz yokun, yoksulun çaresi, umut kapısı."

Kaynak: HABER MERKEZİ