Manisa’nın Demirci ilçesinde İYİ Parti ve Yeniden Refah Partisinden istifa eden 16 kişi AK partiye katıldı.  Partiye katılanların rozetini eski Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemir taktı. 

Manisa’da İyi̇ Partisi Ve Yeniden Refah Partisi’nden Istifa Edip Ak Partiye Katıldılar (3)

Devlete, millete, bayrağa, karşı olmayan herkese kapılarının açık olduğunu ifade eden AK Parti Demirci İlçe Başkanı Nurullah Akgün, halkın partisi, milletin partisi olmayı sözde değil gerçekte yaşadıklarını, ötekileştirmeden ayrıştırmadan tamamen bütünleşmeyle ilerlediklerini vurguladı. 
“Biz siyasi ahlakı Recep Tayyip Erdoğan’dan aldık.” diyen Akgün,  

Manisa’da örnek olacak proje: Önce eğitip sonra sahiplendiriyorlar Manisa’da örnek olacak proje: Önce eğitip sonra sahiplendiriyorlar

“Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Liderliğinde ki hizmet hareketi gelecek nesillere güzel bir tarih sahnesi olarak yansıyacaktır.Bizler Recep Tayyip Erdoğan’ın izinden yürüyerek memleket sevdamızı daha ön plana çıkararak hizmeti, yatırımı, eser ve hizmet siyaseti giden bu hareketi inşallah sahada en iyi şekilde temsil edecek milletle  buluşturacağız. ” şeklinde konuştu.

Manisa’da İyi̇ Partisi Ve Yeniden Refah Partisi’nden Istifa Edip Ak Partiye Katıldılar (1)

İYİ Parti’den istifa edenlerin arasında İyi Parti Eski İlçe Başkanı Yılmaz Ercan, Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Münnever Sandal, Gençlik Kolları Başkanı Ziya Demircan, yer aldı.

Yeniden Refah Partisi’nden istifa edenlerin arasında Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Orhan Önal, Dış İlişkiler Başkanı Hilmi Öncü, Seçim Karargâh Başkanı Ahmet Öztekin, Sosyal İşler Başkanı Osman Şengör, Arge Başkanı, Necattin Ersöz, Demirci Geneli Mh. Başkanı Mesut Kandırmış, parti kurucu üyeleri yer aldı.

Muhabir: DERYA ÖZTÜRK