Türkiye Kamu-Sen Manisa İl Temsilciliği 8 Mart Dünya Kadınlar Günü  nedeniyle Manisa Öğretmenevi’nde program düzenledi. Programa Türkiye Kamu-Sen Manisa İl Temsilciliğine bağlı sendikaların kadın üyeleri katıldı.

Programda konuşan Kamu–Sen il Başkanı Aydın Akagündüz, Türkiye Kamu -Sen ile Türk kadınlarıyla mücadelelerini daha üst seviyeye taşımak istediklerini belirtti. Akagündüz,

“Hiçbir baskıya tehdide aldırmadan, yılmadan, usanmadan bu büyük çatı altında ekonomik özlük ve sosyal haklarımızla birlikte çalışma hayatındaki bütün zorlukları birlikte aşacağımızdan hiç şüphem yoktur. “ ifadelerine yer verdi. 

Kamu Sen Kadin Üyeleri̇n 8 Mart Kadinlar Gününü Kutladi (4)

“Sivil toplumda görev yapan kadınlar Türk kadının ümididir”

Çalışma hayatında yaşanan sorunların çözümü için kadınlara büyük görev düştüğünü belirten Akagündüz, şu şeklide devam etti:

“Türk kadını sesini duyurmalı, düşüncelerini açıklamalı çözüm  mücadele etmelidir. Sivil toplumda görev yapan kadınlar Türk kadının temsilcisi ve ümididir. Kamuda çalışan kadınların seslerini güçlü olarak duyurabilmeleri örgütlerde hiç şüphesiz sendikalardır.  Bu nedenle Türkiye Kamu-Sen olarak kadınlarımızı sendikal mücadelemize ortak olmaya çağırıyor ve güçlü ailemizde bir arada bulunmalarını istiyoruz. Tüm kadın üyelerimizin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum” 

Kaynak: Derya Öztürk